VARFÖR EKONOM?

hej! kom och tänka på varför jag valde att plugga till ekonom egentligen.... 

Det var när vi hade samhällskunskap i 9:an gick vi igenom ett avsnitt med samhällsekonomin. Vi skulle handla aktier och sånt. Vi fick följa aktiemarknaden i ca tre veckor så fick vi handla och sälja å så. (på låtsas alltså). 

Sen dagen innan vi skulle ha prov, skulle vår lärare gå igenom vem som hade tjänat mest på sin aktiehandel. så säger hon: på tredje plats kommer Johanna, Ronja och Kajsa (de tjejer som var näst smartast i klassen), på andra plats kommer Benjamin och Jonathan (som var dom smartaste i klassen) och på första plats kommer Moa, Anna och Emelie!!!

Vi vann alltså tävlingen, och ni skulle se klasskompisarnas (speciellt Benjamin och Jonathan) miner, det var priceless xD! Men det roliga var att vi hade bara gått på de aktier vars namn som var roligast... sen under veckorna bytte vi ju självklart ut de som hade gått ner osv. Men det var riktigt roligt. 

Sen fick jag ju väldigt bra betyg på det provet, vilket typ aldrig hände för mig ;). Så det är ett litet roligt minne jag har som jag ville dela med mig av :))
Mina vapendragare från högstadiet 
 
 

MORDMIDDAG

Gårdagens mordmiddag var super kul, och det hjälpte att jag gissade rätt på vem mördaren var hihi revansch från förra gången jag var på mordmiddag 💃🏼

Snygga var vi iallafall!!!

Markoolio

Hallååå, igår kväll var Markoolio in town.. haha såå roligt att man kunde sjunga med till varenda låt !!! 

Och idag så ska jag på mordmiddag! Jag är så taggad!!! Jag har ju varit på en tidigare, men nu ska vi vara ett gäng på 15 personer, där alla känner varandra bättre (än sist jag var på den) och alla kommer gå all in på deras karaktärer, vilket kommer bli så kul! så ja detta blir kul :D

Men anledningen till varför jag skriver ett inlägg är egentligen bara att jag vill meddela att jag startat upp en ny blogg för min resa i Österrike. Det är där jag kommer skriva alla förberedelser, och självklart min tid när jag är nere! --> moaaupperaustria.blogg.se
 
Sen har jag även gjort en länk ovanför headern, så man lätt kan komma in på den :)STEYR I HÖST

Hej! eller guten tag kanske jag ska säga, för jag fick precis ett mejl om att min ansökan för utlandsstudier i Österrike gick igenom, och jag fick en plats!!!!! :D

Så i höst flyttar jag till Steyr i Österrike, sååååå excited!! 

Nya co-opare

Hej !
Igår fick vi gamla co-opare, träffa dem nya, som skall ut i april och praktisera. Det var kul och se dom, och en av killarna skulle vara på Uddevalla kommun.

Men ska jag vara helt ärlig blev jag lite nervös, eller inte nervös, men kanske lite orolig för att när han kommer komma till UA kommun, känns det som att alla kommer jämföra han med mig. Jag vet inte riktigt varför jag känner så, men ja det är så jag känner :P Typ att han ska vara bättre än mig osv osv, men jag vet att alla människor är olika och de kommer inte spela någon roll om han är bättre, eller sämre... men jag kan fortfarande inte sluta tänka på att de kommer jämföra oss haha

var nog bara det jag ville säga. Ha de!
hade ingen passande bild, så får bli en bild som är tagen på kontoret haha ;)
 

HUNDAR

Hej! 
Har inte bloggat på ett tag och det beror på att jag har fullt upp i skolan, med mycket plugg och med råge på det så har jag även fått extrajobb på ekonomiavdelningen på uddevalla kommun (min senaste coop plats) så jag har liksom inte så mycket tid, då jag antingen pluggar, jobbar eller kollar på Canade touren (började igår och det är ett MÅSTE att se om man älskar skidor som jag)

Men iallafall nu sitter jag här och pluggar, men blir lite störd av mina grannar..... Om jag minns rätt så har jag, när jag fortfarande bodde hemma, skrivit om min grannes hundar som ofta befann sig i deras hundgård och man hörde hur de skällde när djur sprang förbi i naturen (de va jakthundar så inte så konstigt). 

När jag flyttade in till stan och i lägenhet trodde jag att jag skulle skippa dessa eviga hundskäll... men ICKE så NICKE... För det är nämligen två grannar i huset som har hundar och jag är sååååå irriterad just nu, då man hör hundarnas skäll hela tiden! och speciellt när jag pluggar, och speciellt när jag har tidspress och har så mycket att göra! Jag kan ju inte konsentrera mig!!!
 
Så ja nu är jag lite purken! men ska försöka plugga trotts allt,  det var allt för idag, hej då!

BIGMAC SHOP


Igår beställde jag hem detta coola underställ från Bicmac shop haha

Kostade 700 kr men "vinsten" som dom tjänar går till Ronald McDonalds sjukhushem och det tyckte jag var värt :)

Ska ju nämligen till fjällen veckan efter påsk, så jag får ju vara redo 😃

RSS 2.0