TVÅTUSENFEMTON I FRÅGOR

Denna skulle egentligen komma upp innan nyår. Men den kommer nu istället :D

 

Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut? JA! Herregud minns inte alla, för jag gjorde jättemånga nya grejer. Tex flyttade hemifrån för första gången, provade på wakeboard och lärde mig segla! :)

Genomdrev du någon stor förändring? Ja i och med att jag flyttade så blev jag helt enkelt… VUXEN! Jag fick lära mig att ta ansvar helt enkelt och det kallar jag stoooooor förändring!

Vilket datum från år 2015 kommer du alltid att minnas? 20-23 februari skid-VM i Falun, det var mycket roligt :)

Vilka länder besökte du? Vi var i Paris och Marbella… Fun-fact som jag har att säga, jag tror att jag har besökt Frankrike i ca 5 år i rad. Hehe gillar jag det landet eller ;)

Bästa köpet? Mitt bord, stolar och älgduk (a)

Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja Ulla, hon gjorde så jag hade ett leende på läpparna varje dag jag gick till jobbet i somras. Alla borde ha en sådan som Ulla!!!!

Saknar du något under år 2015 som du vill ha år 2016? Nej inte som jag kan komma på.

Vad önskar du att du gjort mer? Alltså jag vet inte, trorinte jag kommer på något.

Vad önskar du att du gjort mindre? Nej jag är turkos så försöker inte tänka sånt på dessa typer av frågor. (gäller de två frågorna innan också).

Favoritprogram på TV? Bonde söker fru såklart ;)

Bästa boken du läste i år? Jag läser ju inte så mycket, men gone girl läste jag… fast jag tyckte nog filmen var bättre, hehe tar snabbare tid :D

Största musikaliska upptäckten? Eh, får nog lov och säga Selena Gomez… hennes senaste album gillar jag i alla fall :)

Vad var din största framgång på jobbet 2015? Donken ?! – nej inga framgångar där haha… och på uddevalla kommun så jobbade jag för fem pers under sommaren, så det är jag väl nöjd med. Det var dom med :)

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Samma som förra, lika turkos och glad som vanligt. Dock mer ensamt (nu i slutet på året) eftersom jag bor själv.
Vad spenderade du mest pengar på?
 Min lägenhet
Vad är du peppad för inför nästa år? Min (förhoppningsvisa) utbytesstudie i antingen Schweiz eller Österrike! Och jag och Karin funderar även på att åka och tågluffa i Europa. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0