TJURPANNAN

Hej ! 
Idag var jag ledig, så jag, mamma och pappa åkte till grebbestad för fika och tog en promenad ut på tjurpannan. Det blåste en del kan jag tala om, men mysigt och härligt med friskt väder :)

Haha dagens besök fick mig att tänka på i somras när jag, Karin och Johan var på seglarkurs i grebbestad och "råkade" hamna vid tjurpannan i den lilla segelbåten och vi började surfa på vågorna istället för att segla! Läskigt! Men såhär i efterhand var det rätt kul :pSJÖMANSMUSEUMHEJDÅ❤️


"Retweetar" min kusin som la ut denna fina texten! Jag kommer för evigt att komma ihåg de grejer du lärde mig och mina kusiner och kommer ta med mig allt i livet. Hej då morfar ❤️

UPPER AUSTRIA

Igår small det!!!! 

Hehe jag skickade in ansökan för att studera en termin utomlands, närmare bestämt Österrike och deras skola i upper Austria. 

Vet dock inte när jag får besked om jag fått en plats eller ej. Men det är ganska stor chans att jag får en :D!! 


FUN TODAY

Waah idag har jag haft en rolig dag! 🙌🏼 

Drog hem till Johan för att åka snöskoter! Och bara att få vara ute i naturen och känna frisk luft fick mig att känna mig jättebra och lycklig (låter kanske lite klyschigt) men ah som sagt har varit en tuff start på 2016 så det var härligt att känna såhär som jag gjorde idag :)

Och imorgon ska jag förhoppningsvis ut i skidspåret 👏🏼
TACK FÖR DENNA GÅNG

Hej! Idag gjorde jag sista dagen på Uddevalla kommun (för den här gången). Jag vill bara säga att tiden har bara susat förbi och 10 veckor känndes inte alls långt (hehe som den gjorde när jag började första veckan)😇

Jag ville kika in och visa vilka vackra blommor jag fick och passa på att önska en trevlig helg. Och jag är ledig i 3 (!!!) hela dagar ska njuta ordentligt. 
Ha de!PAKET

Halloj! I veckan eller nästkommande vecka kommer det ett paket till mig från sydtyrolen! (Alltså norra Italien/fast också södra Tyskland) jag tror att det är alperna, men är inte säker :p

Min och Karins vänner Felix och Daniel bor där, och Felix ska skicka ett paket till mig! Han säger dock inte vad det är, så jag är redigt nyfiken. Jag uppdaterar när paketet har kommit fram :))

Bild från nyår

.

Rida rida Ranka
Hästen heter Blanca
Vart ska vi rida?
Till Stockholm och fria
Vad ska hon heta?
Anna Margareta 
Den tjocka och den fetaFINASTE ÄNGELN❤️

7/10 1924 - 7/1 2016

Tuff start på detta året! kommer sakna dig bästaste och gladaste morfar, nu är du den finaste ängeln ❤️

TVÅTUSENFEMTON I FRÅGOR

Denna skulle egentligen komma upp innan nyår. Men den kommer nu istället :D

 

Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut? JA! Herregud minns inte alla, för jag gjorde jättemånga nya grejer. Tex flyttade hemifrån för första gången, provade på wakeboard och lärde mig segla! :)

Genomdrev du någon stor förändring? Ja i och med att jag flyttade så blev jag helt enkelt… VUXEN! Jag fick lära mig att ta ansvar helt enkelt och det kallar jag stoooooor förändring!

Vilket datum från år 2015 kommer du alltid att minnas? 20-23 februari skid-VM i Falun, det var mycket roligt :)

Vilka länder besökte du? Vi var i Paris och Marbella… Fun-fact som jag har att säga, jag tror att jag har besökt Frankrike i ca 5 år i rad. Hehe gillar jag det landet eller ;)

Bästa köpet? Mitt bord, stolar och älgduk (a)

Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja Ulla, hon gjorde så jag hade ett leende på läpparna varje dag jag gick till jobbet i somras. Alla borde ha en sådan som Ulla!!!!

Saknar du något under år 2015 som du vill ha år 2016? Nej inte som jag kan komma på.

Vad önskar du att du gjort mer? Alltså jag vet inte, trorinte jag kommer på något.

Vad önskar du att du gjort mindre? Nej jag är turkos så försöker inte tänka sånt på dessa typer av frågor. (gäller de två frågorna innan också).

Favoritprogram på TV? Bonde söker fru såklart ;)

Bästa boken du läste i år? Jag läser ju inte så mycket, men gone girl läste jag… fast jag tyckte nog filmen var bättre, hehe tar snabbare tid :D

Största musikaliska upptäckten? Eh, får nog lov och säga Selena Gomez… hennes senaste album gillar jag i alla fall :)

Vad var din största framgång på jobbet 2015? Donken ?! – nej inga framgångar där haha… och på uddevalla kommun så jobbade jag för fem pers under sommaren, så det är jag väl nöjd med. Det var dom med :)

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Samma som förra, lika turkos och glad som vanligt. Dock mer ensamt (nu i slutet på året) eftersom jag bor själv.
Vad spenderade du mest pengar på?
 Min lägenhet
Vad är du peppad för inför nästa år? Min (förhoppningsvisa) utbytesstudie i antingen Schweiz eller Österrike! Och jag och Karin funderar även på att åka och tågluffa i Europa. 


BILDBOMB FRÅN NYÅR
DECEMBER 2015

 

December: hade några bakkvällar i början av december, julgodis, åh vad gott!!

Var ute på varvet med några utav tjejorna på jobbet. Sen uppnådde jag och Linnea 200 dagar på snap ;)

 

 

Sen var det självklart fest på juldagen, så vi hade förfest hos mig och drack vin å lyssna på hannah montana.. haha

 

Och lite mer inredningsbilder på lägenheten, jag fick ju också min efterlängtade älgduk!! :D


2 0 1 6

Gott nytt år!! 
Bild på mig och Markus från igår, tycker den blev så fin på oss🙆🏼

Nyårslöfte är att äta mer vegetariskt, fisk och närproducerat!! 

RSS 2.0