SJUK HÄNDELSE

Juste, nu ska jag berätta en sjuk händelse som hände i sommras....

Jo jag och pappa åker till jobbet, och jag kände mig inte så jätte fräsh, för hade lite fett hår och det var mitt i veckan så var otroligt trött osv. Men så sitter jag i bilen och känner att det är något i pannan, men jag reagerar inte... fast lite senare så liksom kliar jag och då är det något som biter mig!!

Och det kändes jättekonstigt i pannan och så säger jag till min pappa att det känns konstigt och han bara "Nej nej". Men i hela bilresan påväg till jobbet kliar det och känns super konstigt som om mitt ögonbryn har tryckts ner och jag ser ut som han från ringaren i notre dame (hans ögonbryn är ju lite nertryckt om man säger så). 

Ja sen var jag framme och det var inte mycket mer att göra, börja jobba och så fanns det en liten, liten spegel på mitt kontor som jag råkade gå förbi och kollade mig i panna. vad ser jag?? JO VÄRSTA BULAN!!! HAHA.... och så har jag gått sådär halva morgonen ?!?!?! 

Och inte nog med det... bulan växte till sig under dagen och på kvällen så skulle jag vara med mina vänner och dom bara garvade åt mig asså så jäkla sjukt! jag vet inte vad det var som bet mig heller ??
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0