MIN SOMMAR

Gjorde du något som du aldrig gjort förut? Ja, jag seglade för första gången i mitt liv... Det gick väl sådär måste jag säga när vi istället för att segla, surfa på vågorna vid tjurpannan i Grebbestad.. Sen gick vi ju på ett grund också. Men jag antar att det är sånna saker man gör innan man blir expert på seglingen, och då borde jag ha blivit expert redan nu ;) ;). HaHA nää, men det var riktigt kul att segla faktiskt!

 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i sommar? Ja! eller mer bekant nu mera. Vi har varit vänner iallafall. Jag visste inte att hon var gravid, men så såg jag en bild på facebook igår att hon hade fått barn. 

Vilket datum från i sommar kommer du alltid att minnas? Helt klart den 23 juni då jag fick ögonkontakt med Niall Horan i 1D. Det var en jäkla bra dag!!! och konsert!!!! :D

Åkte du utomlands? Japp i början av sommaren åkte vi till Marbella i ett hus som Alice föräldrar ägdde. Värsta lyx med "egen" pool och bar. Dock hade vi lite otur med vädret den veckan, då det regnade en del.. medan i Sverige var det sol. Sen när vi kom hem till Sverige regnade det här och var istället stårlande sol i Marbella. Men, men jag hade så kul ändå :)

 

Bästa köpet? hmm kommer inte ihåg något sådär WOW upplevelse på något köp jag gjort... Men kanske min soffa som jag ska ha i nya lägenheten?? :)

Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja absolut. Jag jobbade på uddevalla kommun hela sommaren och hade jag min kollega Ulla som gjorde mig riktigt glad varje dag!!! Jag kunde liksom längta att det skulle bli måndag så jag fick träffa Ulla igen!!! (haha lite skämt å sido, men Ulla var så trevlig och snäll verkligen!!). Sen blev jag superglad när jag fick lägenheten!.

Vad önskar du att du gjort mer? Hmm reste runt i Sverige tror jag! Men samtidigt var det väldigt svårt då jag (och mina vänner med för den delen) jobbade så mycket så det blev ju inte av. Men jag känner att även fast jag jobbade så mycket som jag gjorde, så kunde jag ändå hitta på saker efter jobbet då jag hade schyssta arbetstider!!!


(En av de roliga grejerna jag gjorde i sömmar, 1D konsert)

Vad önskar du att du gjort mindre? Suttit vid datorn... haha men samtidigt var det en väldigt pissig och regning sommar... då blir det lätt att datorn kommer fram!

Bästa boken du läste i sommar? Oj, jag läste 3 böcker och det var ur divargent trilogin allihop. Så jag väljer nog den första av dom :)

Största musikaliska upptäckten? Alltså i början av sommaren var jag inte så stort fan av one direction, sen gick jag på konserten och efter det blev jag en fangirl (kan bero på ögonkontakten med Niall hahaha) Så det är nog dom som jag lyssnat på mest denna sommaren.. i bilen fram och tillbaks till jobbet!

Största misstaget? Hmmm... inga stora misstag som jag kan minnas men HAHA det får väl bli att några kvällar blev det liiiite för mycket alkohol. 

Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare sommar? Lika glad som vanligt!

Vad spenderade du mest pengar på? MAAAAAT

 (Glada tjejer som precis köpt in dom största glassarna)

Något du önskade dig och fick? kommer inte på något, men det fick jag säkert :))

Något du önskade dig och inte fick? Jobbet på ikea...

Vad fick dig att må bra? Ulla för att hon är en sådan solstråle :)

Mest stolt över? Att jag under sommaren på Uddevalla kommun jobbade åt 5 personers arbetsuppgiter och klarade det galant. Dessutom hann jag även med arkivarbeten som legat på hög i ca 2 år... Ja det blev jag riktigt stolt över :).  

Högsta önskan just nu? Att lägenheten blir klar snart så att jag kan flytta in, och att jag hittar något bra sätt att möblera den. Så att det känns som min! och bara min! :)

Vad tänker du göra annorlunda nästa sommar? Hmm dejta mer kanske?? ;) Nä men grejen är inte att jag vill dejta mer... utan jag vill liksom våga mer, alltså svårt att förklara. men tex i sommar gjorde jag och mina vänner en "deal" om att gå på två dejter denna sommaren.. och vi klarade det till viss del, och det är faktiskt ganska kul bara man vågar ta för sig och VÅGA lära känna en ny människa på ett sånt vis. Och det är det jag är ute efter mer tror jag :). Sen vill jag också resa lite mer... min dröm är att göra en Europatripp till storstäderna!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0