inflyttningsfest

I helgen var det inflyttningsfest hos mig. Jag fick jättefina presenter (hahaa de viktigaste) ne men skämt å sido ;).

Vi var runt 15 pers i min lilla 1:a!! men det gick bra ändå tycker jag och jag hade riktigt kul och det tror jag mina gäster också hade :)).


Cakepops som jag bjöd på! Supersöta kakor att de på men jag som suger på bakning hade gjort dom torra.. Men folket käkade ändå haha 

HERRE MIN SKAPELSE

Ja så nu har jag flyttat då! har bott i min lilla lägenhet på 32 kvm i två veckor på lördag ! :D

Dock har jag inte riktigt kommit iordning eftersom jag saknar både stolar, tv-bänk och tv-bord... samt tavlor och pryttlar.. . men är man kräsen (som jag är, och vill ha det på mitt sätt) ja då får man ta det lite som det kommer. Sen kanske jag inte kan få exakt som jag tänkter i huvudet, men jag vill ändå komma så nära som möjligt :)

Ville bara nämna att bilder och sånt på det, kommer när jag har fixat resten (haha vilket kanske kommer ta ett tag då..) men det får gå :) 

SJUK HÄNDELSE

Juste, nu ska jag berätta en sjuk händelse som hände i sommras....

Jo jag och pappa åker till jobbet, och jag kände mig inte så jätte fräsh, för hade lite fett hår och det var mitt i veckan så var otroligt trött osv. Men så sitter jag i bilen och känner att det är något i pannan, men jag reagerar inte... fast lite senare så liksom kliar jag och då är det något som biter mig!!

Och det kändes jättekonstigt i pannan och så säger jag till min pappa att det känns konstigt och han bara "Nej nej". Men i hela bilresan påväg till jobbet kliar det och känns super konstigt som om mitt ögonbryn har tryckts ner och jag ser ut som han från ringaren i notre dame (hans ögonbryn är ju lite nertryckt om man säger så). 

Ja sen var jag framme och det var inte mycket mer att göra, börja jobba och så fanns det en liten, liten spegel på mitt kontor som jag råkade gå förbi och kollade mig i panna. vad ser jag?? JO VÄRSTA BULAN!!! HAHA.... och så har jag gått sådär halva morgonen ?!?!?! 

Och inte nog med det... bulan växte till sig under dagen och på kvällen så skulle jag vara med mina vänner och dom bara garvade åt mig asså så jäkla sjukt! jag vet inte vad det var som bet mig heller ??
 
 

MIN SOMMAR

Gjorde du något som du aldrig gjort förut? Ja, jag seglade för första gången i mitt liv... Det gick väl sådär måste jag säga när vi istället för att segla, surfa på vågorna vid tjurpannan i Grebbestad.. Sen gick vi ju på ett grund också. Men jag antar att det är sånna saker man gör innan man blir expert på seglingen, och då borde jag ha blivit expert redan nu ;) ;). HaHA nää, men det var riktigt kul att segla faktiskt!

 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i sommar? Ja! eller mer bekant nu mera. Vi har varit vänner iallafall. Jag visste inte att hon var gravid, men så såg jag en bild på facebook igår att hon hade fått barn. 

Vilket datum från i sommar kommer du alltid att minnas? Helt klart den 23 juni då jag fick ögonkontakt med Niall Horan i 1D. Det var en jäkla bra dag!!! och konsert!!!! :D

Åkte du utomlands? Japp i början av sommaren åkte vi till Marbella i ett hus som Alice föräldrar ägdde. Värsta lyx med "egen" pool och bar. Dock hade vi lite otur med vädret den veckan, då det regnade en del.. medan i Sverige var det sol. Sen när vi kom hem till Sverige regnade det här och var istället stårlande sol i Marbella. Men, men jag hade så kul ändå :)

 

Bästa köpet? hmm kommer inte ihåg något sådär WOW upplevelse på något köp jag gjort... Men kanske min soffa som jag ska ha i nya lägenheten?? :)

Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja absolut. Jag jobbade på uddevalla kommun hela sommaren och hade jag min kollega Ulla som gjorde mig riktigt glad varje dag!!! Jag kunde liksom längta att det skulle bli måndag så jag fick träffa Ulla igen!!! (haha lite skämt å sido, men Ulla var så trevlig och snäll verkligen!!). Sen blev jag superglad när jag fick lägenheten!.

Vad önskar du att du gjort mer? Hmm reste runt i Sverige tror jag! Men samtidigt var det väldigt svårt då jag (och mina vänner med för den delen) jobbade så mycket så det blev ju inte av. Men jag känner att även fast jag jobbade så mycket som jag gjorde, så kunde jag ändå hitta på saker efter jobbet då jag hade schyssta arbetstider!!!


(En av de roliga grejerna jag gjorde i sömmar, 1D konsert)

Vad önskar du att du gjort mindre? Suttit vid datorn... haha men samtidigt var det en väldigt pissig och regning sommar... då blir det lätt att datorn kommer fram!

Bästa boken du läste i sommar? Oj, jag läste 3 böcker och det var ur divargent trilogin allihop. Så jag väljer nog den första av dom :)

Största musikaliska upptäckten? Alltså i början av sommaren var jag inte så stort fan av one direction, sen gick jag på konserten och efter det blev jag en fangirl (kan bero på ögonkontakten med Niall hahaha) Så det är nog dom som jag lyssnat på mest denna sommaren.. i bilen fram och tillbaks till jobbet!

Största misstaget? Hmmm... inga stora misstag som jag kan minnas men HAHA det får väl bli att några kvällar blev det liiiite för mycket alkohol. 

Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare sommar? Lika glad som vanligt!

Vad spenderade du mest pengar på? MAAAAAT

 (Glada tjejer som precis köpt in dom största glassarna)

Något du önskade dig och fick? kommer inte på något, men det fick jag säkert :))

Något du önskade dig och inte fick? Jobbet på ikea...

Vad fick dig att må bra? Ulla för att hon är en sådan solstråle :)

Mest stolt över? Att jag under sommaren på Uddevalla kommun jobbade åt 5 personers arbetsuppgiter och klarade det galant. Dessutom hann jag även med arkivarbeten som legat på hög i ca 2 år... Ja det blev jag riktigt stolt över :).  

Högsta önskan just nu? Att lägenheten blir klar snart så att jag kan flytta in, och att jag hittar något bra sätt att möblera den. Så att det känns som min! och bara min! :)

Vad tänker du göra annorlunda nästa sommar? Hmm dejta mer kanske?? ;) Nä men grejen är inte att jag vill dejta mer... utan jag vill liksom våga mer, alltså svårt att förklara. men tex i sommar gjorde jag och mina vänner en "deal" om att gå på två dejter denna sommaren.. och vi klarade det till viss del, och det är faktiskt ganska kul bara man vågar ta för sig och VÅGA lära känna en ny människa på ett sånt vis. Och det är det jag är ute efter mer tror jag :). Sen vill jag också resa lite mer... min dröm är att göra en Europatripp till storstäderna!
RSS 2.0