HALLOWEEN PÅ LISEBERG

Igår var jag, alice, karin och Helena på Liseberg då dom har halloween-tema denna vecka. Det var jäkligt mycket folk, så det blev mest att vi stod i kö och hann bara åka helix + atmosfear och gå de tre spökhusen som fanns! (vi kom på eftermiddagen så om vi ville åkt mer skulle vi kommit tidigare). 

Men spökhusen var riktigt roliga (eller två av dom), och i köerna till själva spökhusen var det även skådespelare som skrämde oss!!

Den bästa var gasten, för den var så otroligt lång också! dock var jag längst fram och blev skrämd minst... men det var kul ändå. Och sen fanns det dockkabinen. HAHA det var så roligt för vi var dom sista som gick den... Men när vi är inne i den så stod det tre personer från förra gruppen och hade virrat bort sig... fast vi trodde dom var med i skådespeleriet, för asså det såg verkligen ut som om dom var och gick på museum. Sen i slutet skulle vi gå in i en svart skum-vägg. (alltså den var jättekonstigt) men den som gick först i ledet sa att "det går inte att gå in i den". haha så vi stod ju där ett tag... tillslut fick ett spöke komma och dra med sig den första tjejen in, och då gick det xD

Ah det var en rolig upplevelse iallafall, men om jag ska åka dit nästa år så köper jag nog inga åkband eller så... då ska man egentligen bara gå runt i parken eller sätta sig och käka på en god restaurang :)


(Lite halvkassa mobilbilder)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0