HALLOWEEN PÅ LISEBERG

Igår var jag, alice, karin och Helena på Liseberg då dom har halloween-tema denna vecka. Det var jäkligt mycket folk, så det blev mest att vi stod i kö och hann bara åka helix + atmosfear och gå de tre spökhusen som fanns! (vi kom på eftermiddagen så om vi ville åkt mer skulle vi kommit tidigare). 

Men spökhusen var riktigt roliga (eller två av dom), och i köerna till själva spökhusen var det även skådespelare som skrämde oss!!

Den bästa var gasten, för den var så otroligt lång också! dock var jag längst fram och blev skrämd minst... men det var kul ändå. Och sen fanns det dockkabinen. HAHA det var så roligt för vi var dom sista som gick den... Men när vi är inne i den så stod det tre personer från förra gruppen och hade virrat bort sig... fast vi trodde dom var med i skådespeleriet, för asså det såg verkligen ut som om dom var och gick på museum. Sen i slutet skulle vi gå in i en svart skum-vägg. (alltså den var jättekonstigt) men den som gick först i ledet sa att "det går inte att gå in i den". haha så vi stod ju där ett tag... tillslut fick ett spöke komma och dra med sig den första tjejen in, och då gick det xD

Ah det var en rolig upplevelse iallafall, men om jag ska åka dit nästa år så köper jag nog inga åkband eller så... då ska man egentligen bara gå runt i parken eller sätta sig och käka på en god restaurang :)


(Lite halvkassa mobilbilder)

En dröm har blivit sann!!!

Haha kolla vad som hände här om dagen !?!?!!! Jag tog en selfie med en älg!!!!!! 

Har alltid velat göra det och så stog han så nära så jag blev jätteglad :D
favoritfilmen

Amelie från montmartre

PUH DE VA NÄRA ÖGAT...

...Att vi inte fick biljetter till Håkan! Men jodå den 5 juni syns vi Håkan 😍 

Så jäkla pin också att jag hade glöm bort det men som tur va påminde Linnea Hanna (som skulle köpa biljetter till mig å Karin) så ja är happy :D

HÅKAN

HÅKAN TILL ULLEVI NÄSTA SOMMAR!! ÅH VAD ROLIGT!! :D
självklart ska jag dit (ska köpa biljetter på lördag) så blir det jag, linnea, elin, karin och hanna (än så länge som jag vet) wihoo! härlig onsdag men sådan här nyhet!

FAN DÅ:(

Hej! Är så ledsen just nu!! Igår blev min cykel snodd som jag köpte för 1 månad sedan...
Jag hade ställt den på kampenhof på morgonen vid 7 för jag skulle till jobbet. Sen efter jobbet drog jag direkt till Kerstin på torget för att fira Helena.. Och jag tänkte hämta cykeln efter det men så gjorde jag inte det i vilket fall, för jag tänkte att jag skulle ta den efter vi hade varit ute på krogen.. Men sen när jag kommer vid halv 3 så var bara låset kvar :(
HARVARD, HERE I COME

idag börjar jag plugga en distanskurs från harvard university :D

Kursen handlar om justice... alltså vad är rätt och fel. Om man tänkter sig en frågeställning såhär:

"Ditt barn är sjuk och behöver en medicin, du har inte råd med medicinen, är det då rätt att stjäla medicinen för att din barn ska överleva?"

De ska faktiskt bli väldigt intressant att läsa denna kurs! :)


RSS 2.0