TRILLINGAR

haha nu när jag ändå har bloggat flitigt de senaste två dagarna, så kan jag väl passa på lite till! :)

Ne men vill dela med mig av något igen! Min granne som jag skrev om i tidigare inlägg är också trilling (som mig). Och nu när jag varit ute på min praktik så frågar ju folk lite om mig och jag säger att jag är trilling osv osv. 

Men det är fan inte lätt att vara trilling i den här staden! xD
Grejen är ju såhär att, trillingar är ju inte alls vanligt... dock åren 94-96 så kom det väldigt många trillingar på uddevalla sjukhus och när jag sedan berättar om att jag är trilling, så hör man alltid. "ja men vad spännande, men det finns ju också de här tre killarna (min granne å hans bröder, som förövrigt är enäggstrillingar!!! så dom är ju vädligt lika) . 

Heheh men det jag vill komma med är att, när jag väl får chansen att berätta om hur "speciell" jag är så kommer alltid dessa tre killar och "övertar" min uppmärksamhet.. haha dock är det ju lite intern skämt eftersom jag egentligen inte tycker det är så speciellt med trilling för att jag är van med det.. men det var bara nått jag ville dela med mig av ;) haha
 

Helgen!

Viktor hade sin födelsedagsfest och det var riktigt roligt då vi även kollade på sverigematchen!🇸🇪

Men något som hände i fredags måste jag bara dela med mig av!! Haha jag sitter med mina kompisar i mitt vardagsrum och pratar.. Sen där jag bor står husen rätt nära, så jag ser ju rakt in i fönstret på grannarna och han som bor längst upp ser in till mig..

Men iallafall förr var alltid persiennerna nerdragna men sen i november har han börjat ha dom uppdragna. Så jag berättade det för mina vänner osv. Plötsligt så kollar han in till oss och vi kollar på han! 

Då ser ju vi att det är en kille som vi känner xD så nu tycker jag det är lite jobbigt, för det känns typ som jag bor med han, fast så är det ju inte.. Men snart börjar jag nog med att ha persiennerna neddragna, i säkrast fall👍🏼
Bild från helgen!!

Veckan som gått

Ja jag har ju börjar min praktik denna vecka. Och det är på uddevalla kommun och deras ekonomiavdelning fast på upphandlingsenheten.

Första veckan har jag väl inte gjort så jättemycket.. Utan jag har fått lära känna kollegorna och mest suttit med för att se hur man gör. Vi får se hur mina arbetsuppgifter ändras de kommande tio veckorna :D

It's our Birthday

Hejhopp! Idag är det min, Viktor och Karins födelsedag. Grattis till oss :)Första lediga helgen!!

JA ni läste rubriken! detta är alltså första lediga helgen som jag har sedan sommarlovets slut. (och då menar jag utan jobb och plugg). Det firas med drinkar på varvet ikväll och min födelsedag imorgon :)
 

RSS 2.0