HAR BLIVIT EN FANGIRL

1D - konserten var gryyyyym! Fick hyffsade bilder på alla (med tanke på mobilkamera hehe), förutom niall... men så fick jag snap av bästa andrea som hade fått en bra bild, så tog screen shoot hihi!

Vi stog ju inte så långt fram, men de hade en sån grej som de kunde gå ut på och då kom vi rätt nära... och det var så roligt, för när de kom ut på den, så satte jag karre på mina axlar och alla runt omkring oss bara: ooj så måste vi också göra... men det roliga var att dom inte fick upp varandra på axlarna.. Men när vi satt på varandras axlar ja då jäklar kändes man nära, då var man också i ögonhöjd hehheheh...

Sammanfattningsvis så har jag helt enkelt blivit en fangirl!!! 1D love, HAHAHA
Tog en selfie med dom när jag satt på karins axlar
glada tjejer, dock skulle alice vara med egentligen.. men hon blev sjuk, så synd! :( men vi fick med ella istället!
 

NYA JOHAN FALK FILMER

OH jag såg just att nya Johan Falk filmer låg ute på swefilmer! Alltså jag dör! dom som känner mig, vet att jag är galen i dom (och framför allt för att joel kinnaman är med). Dock är han ju inte med i dessa nya... men måste ändå se filmerna :) Tagga!
 

MIDSOMMAR OCH MIDSOMMARDAGEN

Haloj! Nu är jag recovered från helgens firanden :)

Midsommarafton firades som vanligt i klockareviken på dagen och sedan drog jag vidare till Helena som hade festligheter hemma hos henne. Vi spelade bland annat kubb och bada nattbad. Regnet stoppade oss inte kan jag lova! Det är ju trotts allt inte midsommar utan lite regn :)

På midsommardagen spenderades på bästkusten och sea lodge.. dock var det den fetaste kön jag någonsin sätt, och trotts att vi gick före 2/3 delar av kön kom vi ändå inte in och gav upp. Vi drog istället till kungshamn till en jättemysig sjöbod, som tillhörde Malins morfar. Det var såå mysigt och vi hade så tur med vädret. Bästkusten sviker än aldrig på den fronten ;) Dock drog vi hem ganska tidigt, men vilken helg.. sommaren när den är som bäst!


 

Marbella

Hemkommen från marbella lagom till midsommar  :)))

Vädret har väl pissdåligt, med bara sol en hel dag och resten eftermiddag/kvällar. Men vi har haft humöret uppe ändå 😄ONE YEAR AND ONE DAY AGO

 
idag är det ett år sedan (trodde jag, visade sig vara igår ha-ha) håkan hellström-konserten var och jag kan lätt lova att de var den bästa dagen på hela den sommaren!!!!! looooovvee!!!!

P.s imorgon åker jag även till Marbella så ni vet :)))
 

RSS 2.0