ÅRSHOROSKOP 2015


Tycker det är ganska kul med horoskop och sånt även om jag kanske inte riktigt tror på det så är det ju ändå kul att läsa :)

Skorpionen

2015 överblickWow, vilket år du går till mötes, kära Skorpion. Efter tre tunga år av Saturnus i ditt tecken, som pushat dig, testat dig och varit allmänt superjobbig, så lämnar planeten dig äntligen ifred och precis allt i ditt liv känns lättare. Det som kommer nu liknar lika mycket en paus och en lugn semester som en efterlängtad kavalkad av goda nyheter – som dessutom inte kommer i sällskap av tre dåliga nyheter längre. Du kan se fram emot ett år där dina framtidsplaner formas allt tydligare, där dina drömmar växer sig starkare, och en höst där social gemenskap blir din högsta prioritet. För att inte tala om att också ditt kärleksliv får sig ett lyft. Välkommen till 2015.

Kärlek & Sex: Självklart blir också ditt kärleksliv lättare när Saturnus inte längre trycker på alla dina ömma tår. Det blir lättare för dig att ta saker för vad de är, inte ställa omöjliga eller orimliga krav, lämna det som varit bakom dig och att mer spontant och ärligt närma dig andra. Du fortsätter dras till kreativa och känsliga individer, och under hösten liknar kärlek mer och mer vänskap, något som är ovanligt men välbehövligt för dig. Att ha roligt med en sötnos och samtidigt känna både lust och lojalitet blir tydligt nu. För singel-Skorpionen blir det här ett spännande år som rymmer en rad oförglömliga romanser, så länge du vågar ge dig hän. Och det tycker jag verkligen att du ska.

Jobb & Skola: Det råder inga tvivel om att du under våren och sommaren 2015 har otroligt klara mål framför dig, och även om andra inte förstår dig till 100% så har du inget som stoppar dig nu. Sikta precis så högt du kan, planeterna är mer än på din sida för att förverkliga dina drömmar nu. Din enorma kreativitet, goda kontakter och enorma driv kan du komma långt mycket längre än du själv trodde möjligt i år. Det som kan bli kaotiskt även i dina ögon är din ekonomi, som svajar lite fram och tillbaka hela tiden. Men med din klara övertygelse om vad du kan åstadkomma ser det inte ut att bli någon större utmaning för dig att hitta sätt att gå runt. I jakt på din dröm hittar du vägar för att försörja dig, och även om du ena stunden är luspank, så kan du nästa stund ha tillräckligt för att kunna bjuda andra.

Resor, flytt & förändringarMånga Skorpioner verkar resa inom jobbet under 2015, och det kan vara lika mycket inspirerande som krävande och slitande. Håll lite extra koll på det här, speciellt i samband med att din ekonomi inte är helt hundra. Det kan också uppstå en del förändringar vad gäller din hemsituation, inte specifikt kring boende, utan snarare vad gäller det som känns som ditt, ditt hem och dina saker. Kanske blir du av med ägodelar, eller börjar dela på saker med någon annan. Under hösten och vintern vaknar ditt sociala intresse som aldrig förr, och du börjar engagera dig mer i en ny grupp vänner eller ett intresse som gör att du känner dig rik och fri. Mer om detta nedan.

Vänskap & äventyr: Under våren och sommaren ser du ut att ha ont om tid att mätta ditt sociala behov, utan allt handlar om jobb, egna prestationer och höga ambitioner. Satsa hårt på det, och låt din fritid handla om kärlek och flirt, för detta är också ett väldigt lovande område. Men ju närmare hösten du kommer, desto mer börjar nya vänskaper och intressen att fylla din vardag. Inbjudningar dimper ner och stora sociala grupper som du kanske inte tillhört tidigare inkluderar dig mer än gärna, och det är en väldigt lovande tid för att låta nya perspektiv och gemenskap bosätta sig i ditt liv. Många starka vänskapsrelationer gror nu, och du kan upptäcka saker om dig själv du inte hade en aning om.

Mest romantiska perioderSlutet av januari och början av februari blir både romantiskt och hett. Slutet av mars och hela april kan bli mer seriöst med en speciell person. Gemenskap med vänner ger stora chanser till romantik i oktober

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0