AUGUSTI - NOVEMBER 2015

 

Augusti: Var också en jäkligt bra månad.

Jag seglade för första gången (gick ganska bra, bortsätt från när vi var ute och far på tjurpannan i Grebbestad). Fiskade makrill (igen och jag älskar det!!) och så var vi en sväng på Marstrand med Björn Gustafsson ingen ;) ne jag bara skoja, Adam är det ju!
 
 

Sista partykvällen med shorts gjordes i augusti! Och jag fick upp ögonen för Varvet.. har aldrig gillat det stället innan, men efter renoveringen så var det kanon! Vi sa hejdå till Linnea som flyttade upp till Östersund på den partykvällen också.

 

Jag och Linnea uppnådde 100 dagar på snapchat (hehe nu i skrivande stund är vi uppe i 209).

 

Sen var jag och Ella på aktiekurs (trodde vi) i Göteborg. Men i själva verket var det en motivationskurs om ett rikare liv och hade inget att göra med aktier.

 

 

September: Skolan började 1 september och Thomas Stenström kom dit en fredagskväll och höll konsert för oss studenter. Dock var det exakt samma som vi hade varit på trägårn i juli, så det var ju lite tråkigt, fast kul å umgås med studenterna!

 

Emmie fyllde år och vi firade henne. Sen var det ju kanonbra höstväder och det gjorde att vi var ute och geocacha (en app och letade efter gömda ”skatter”). 

 

 

Jag FLYTTADE HEMIFRÅN för första gången!!! Och köpte en cykel.

Jag hade självklart inflyttningsfest och bjöd på cakepops. Det var en mycket rolig kväll i september :)

 

 

Oktober: Det blev en del festande i september/oktober… (nog för att skolan inte hade kommit igång riktigt och vi hade mycket fritid).

 

Dock blev min cykel snodd efter att ha stått utomhus en lördagskväll. :) (saknar den massor!!! Men update på det: Helena trodde hon såg en av tiggarna cykla runt på den :o).

 

En annan grej som hände var att jag anmälde mig på en distanskurs på harvard university. Kursen handlar om rättvisa. 

 

 

November: Jag, Viktor och Karin fyllde år. Vilket också var den första lediga helgen jag hade på jättelänge.

 

Johan Kogsta fyllde också år och då hade Viktor och han födelsedagsparty, vilket vi kombinerade med fotboll… En väldigt lyckad kväll måste jag säga :)

 

 

Jag började min tredje co-op period, den här gången på ekonomiavdelningen. Jag fick också en ny cykel, så jag kunde cykla till praktiken dom dagarna det gick för sig :)

 

Sen var jag även och kollade på bio, hunger games med Julia (som förövrigt) flyttat ganska nära mig, så nu är vi (typ) grannar :D


APRIL - JULI 2015

April: I april åkte jag till PARIS!!!! Med Hanna, Linnea och Karin. Jag var redan kär i staden innan jag åkte dit (när man han sätt alla bilder) Och jag ändrade inte uppfattning när jag var där heller, det var en fantastik resa. Bra väder, god mat och massa härliga turistiga ställen att besöka osv. 

 

 
Våren började komma och jag köpte jordgubbar doppade i choklad, sååå gott!

 

Och en liten rolig händelse som hände i slutet av april, jag blev påkörd av en cykel i Trollhättan (dock mitt fel, för jag gick åt sidan utan att kolla) och killen som körde på mig började ragga på mig haha… sen fick jag ju fetaste blåmärken men men…

 

 

Maj: I maj drog vi ut ett gäng till Käringön, och det var en B L Å S I G dag i maj… Åt otroligt god mat på Petterssons, (min favoritrestaurang!!) fick också testa deras egna bryggda öl, och den var faktiskt god, jag som vanligtvis inte gillar öl :)

 

Man kan lätt tro att det är Björn Gustafsson som sitter med oss vid bordet på bilden, men icke så nicke… Det är Adam, Andreas pojkvän från Åre (som är otroligt lik Björn, men som också förövrigt är juniormästare (16år) i längdskidor och har bland annat vunnit över Carl Qvicklund och Carl åker åker i världskuppen nu!!! dock inte Adam han slutade.) och jag lurade många av mina vänner på snapchat att det var Björn hehe (dom gick på det btw).

 

 

Sen måste jag bara berätta om en utekväll som hände en dag i maj. Ikea hade personalfest och då träffade jag Karins arbetskompisar, som ville ta kort med mig. Sen dagen efter går det fram till Karin och säger: ”alltså jag såg din dubbelgångare på krogen igår” och Karin: ”öh, menar du min tvillingsyster eller”.

 

Dom hade alltså inte fattat att jag var Karins tvilling och trodde att jag bara var superlik. Haha.

 

Jag sprang Göteborgsvarvet för första gången, och träffade Glen Hysén :D roligt roligt

 

Och sista bilden var det myskväll med tjejerna då vi planerade Marbella-resan. 

 

 
Juni: Reste till Marbella, dock dåligt väder nästan hela veckan! Men vi hade inga sura miner för det!!! 
 
 

Midsommarhelgen firades på bästa sätt, först i klockareviken och sen hos Helena på kvällen.

 

Dagen efter var det sea lodge, fast med otroligt mycket folk, så vi drog till en mysig sjöbod istället :)

 

 

Sen kom höjdpunkten 1D konserten, Jag, Karin, Helena och Ella plus 13 åriga tjejer… haha men det var jätteroligt och jag fick ju ögonkontakt med Niall när jag satt på Karins axlar, hehe efter det blev jag en fangirl.

 

I mittenbilden ser ni ock en till bild på mig i Marbella.. tyckte den var så fin men den fick inte plats på kollaget ovanför, så fick bli där :)

 

 
Juli: Juli var nog den bästa månaden det här året! Även fast jag jobbade heltid på Uddevalla kommun, så hittade jag på så många roliga saker på eftermiddag/kvällarna.
 

Bland annat så gjorde jag flädersaft (har aldrig gjort det innan och älskar fläder så jag tvinga mamma hjälpa mig). Vi var på breddas backyard. Thomas Stenström på trägårn, åkte till Grebbestad, testade att åka wakeboard (gick inte bra). Var på fallens dagar och lyssna på måns, sen fiska makrill osv osv! Ulla, som var min kollega på kommunen gjorde det så rolig på jobbet också! 

 

JANUARI - MARS 2015

Tänkte att jag skulle göra en tillbakablick på 2015!!

Januari: Jag började min andra co-op praktik på uddevalla kommun. En dag i januari hjälpte jag till på tekniska kontorets kundtjänst och dela ut isskrapor för att visa upp oss, och visade information om en app, där man kan meddela saker som behöver åtgärdas på vägar/parker.

 

Jag började även en distanskurs på M.I.T University och den kursen handlade om marknadsföring.

 

 

Februari: Denna månad var en riktigt skidmånad. Det var ju inte så mycket snö… men en helg i februari åkte min familj upp till Bäckefors (tror jag det var?!) för att åka lite där.

 

Jag var också i Holmenkollen med Alice och Karin för att kolla på skidskytte. Det var så svinigt kallt den dagen, men ändå roligt att se Martin Fourcade in real life tycker jag :) Dock är det nog mer en tv-sport för det var så mycket som hände överallt, hela tiden. En annan rolig grej som hände den dagen var att direkt när vi kom dit, så var det första vi såg Björn Ferry åka förbi oss i skidspåret! 

Sen var det ju skid-VM i Falun, så jag, Karin, mamma och pappa åkte upp för att se på alla åkare, och bästa av allt var att vi fick platser precis vid målgången (!!!). Det var en riktigt mäktig känsla att vara där på plats och se alla åkare! Sen såg jag Anja Persson gå förbi mig på läktaren :)

 

Mars: Efter VM i Falun så fick jag upp ögonen för en viss herr Northug… tycker han är inspirerade på något sätt, även fast han är så elak mot oss svenskar. Men han är ju Norges Zlatan, fast ingen slår ju Zlatan… NÅGONSIN!

 

I mars var det även solförmörkelse, som jag såg för första gången i mitt liv. Jag testade även på gumball för första gången haha och fick bara en boll på mig, kände mig jäkligt grym!

 

I mars hade jag även mycket att se framemot på våren och sommaren. Mest längtade jag till Parisresan :)

 

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG

Min lägenhet i bilder. (dock inte köket och toan, men tror ni klarar er utan dom)
TVÅ POPULÄRADe två populäraste bilderna på min instagram under året som gått!
1. Viktor, Karins och min födelsedag (inte ofta vi är tillsammans på bild nu för tiden) 
2. När jag sprang Göteborgsvarvet och träffade Glenn Hysén i vimlet, lycklig tjej liksom!!! :D

LÄRARE TILL EN GAMMAL LÄRARE

Hej !
Viill dela med mig om något roligt som hände igår. Jag och Anette på praktiken höll i en utbildning i kommunens ekonomisystem, så var min gamla grundskolelärare där och skulle lära sig hur man beställer varor! 

Hehe det tyckte jag var lite roligt, med ombytta roller liksom, för jag var lärare för henne under utbildningen och visade hur man skulle göra. Och när jag var liten visade hon mig hur man gjorde osv! Så det var kul :)  

NEW IN

Juste, har glömt att berätta! 

Jag har skaffat mig en ny cykel, jag ersatte den som blev snodd... Eller egentligen så fick jag den av Johan när jag fyllde år. Men grejen vara att den var så rostig och skruttig, så vi fick renovera den lite. Den är fortfarande inte den bästa cykeln, och jag saknar min gamla så väldigt mycket, MEN det är en cykel i alla fall och jag använder den nästan varje dag till praktiken (när det inte regnar och är snö). 

Väldigt bra vardagsmotion iallafall och det tar 10 minuter bort till praktikplatsen, vilket gör att jag inte behöver anpassa mig efter busstiderna som går väldigt dåligt dit upp! :)


 

RSS 2.0