GUMBALL

Igår körde vi gumball (första gången för mig) och jag måste säga att det var jäkligt roligt :D

Det började med att vi fick ta på oss militärdräckter, sen skulle en tant förklara hur man gjorde, och jag fick en chock när jag såg hur stora kulorna var och de flesta som hade gjort det tidigare sa att det gjorde ont, så jag blev lite rädd...

Sen fick vi på oss masker och skulle testskjuta och då fick jag en ännu större chock, JÄKLAR vilken kraft det var på själva skottet och jag blev även där rädd. Men sen började vi spelet och man skulle fånga en flagga som var i mitten på banan så var man två lag! 

Jag måste säga att jag hade jäkligt tur(!!!) då jag knappt fick något skott på mig! Men ändå var jag framme och tog den flaggan!! (fick ett skott på mitt lillfinger som gjorde sjukt ont) men annars var det kulor som studsade i marken och sen på mig, så det gjorde inte så fruktansvärt ont då). Haha det var som fast and the furious filmerna (som jag förövrigt såg på bio här om dagen) att skurkaran skjuter på Vin Diesel men han springer utan att få ett enda skott på sig... TYP samma för mig ;) ;)
 Kommentarer
Postat av: Robex Lundgren

finna bilder

2015-04-12 @ 10:46:40
URL: http://ghgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0