🚲

Haha vilken tokig torsdag de blev idag, men asså egentligen var det mitt fel att han cyklade på mig. Jag hade nämligen lite bråttom över ett övergångsställe och precis när jag ska gå över så blir det rött och jag tvärstannar och går istället på sidled och såg inte att det kom någon bakom mig 😂
LEJASAlltså jag döör !! Alltid när jag ser på gossip girl så undrar jag om man kan köpa det i Sverige?? 

Och nu kan man :D Lejas fick in dessa igår och jag var självklart där för att smaka :) dom var såå goda :D

PARIS

Hej
Nu tänkte jag berätta om parisresan, så var beredda på ett långt inlägg :)

Vi kom fram på Torsdag och första känslan när man gick på paris gator var ju: Är jag verkligen här?!?!
helt sjukt vad fint det är! jag ÄLSKAR deras arkitektur och att hela staden har så fina byggnader osv :).

När vi kom fram till hotellet visade det sig att vi hade bokat ett club room, vilket betydde att vi fick tillgång till gratis wifi, hotellfrukost, gratis dricka och snacks i en lounge. Asså vi blev lite överraskade för vi visste inte om att vi hade bokat detta, så det var ju superbra tyckte vi :D. 

Senare under dagen drog vi till louvren, och jag måste ärligt säga att jag blev chockad... Alla som jag har pratat med sa att det var så långa köer osv.... men vi gick direkt in och inga köer alls... dock när vi började närma oss Mona-Lisa så blev det lite mer folk, men inte mycket! så det var tumme upp på det! Därefter vandrade vi vidare till Notre Dame. Dock var vi väldigt trötta i benen så vi åkte hem efter det och satte oss i loungen och drack lite vin och käka kakor :D

På fredagen besökte vi effieltornet, triumphbågen och La marais. Jag tyckte nog triumpbågen var coolast, för vi gick upp i tornet och det utsikten var otroligt fin. Vi gick inte upp i effieltornet... men hade vi gjort det hade det också varit en sjuk utsikt! 

På lördagen åkte vi till montmarte och sacre coeur, strosade runt och käkade en supergod brunch! på kvällen åkte vi även till effieltornet igen för att se det by night!!!  coolt!!!

Och på söndag åkte vi hem... Så resan har varit helt underbar + att vi fick lite extra grejer som hotellfrukost och club lounge som vi inte visste om, dessutom på planet hem blev vi SAS plusmedlemmar och vi fick mat på flyget. Även det var något som vi inte visste om :D.

Den enda nackdelen jag har att säga var shopping på en lördag (asså så jäkla mycket folk och kö till att provakläderna och sen kö för att köpa). Sen var det också när vi skulle köpa tågbiljetter så kunde man bara betala med mynt eller kort, och vi hade ju bara sedlar med oss så det var lite irriterande tycker jag. Sen så har man ju hört att fransmän är dryga för att man pratar engelska med dom, men det uppfattade inte jag, dom var jättetrevliga och försökte prata engelska. Så inga sura miner där!

Så ja resan var kanon och jag kan självklart tänka mig att åka tillbaka :))
 
 

LE PARIS PART 3
LE PARIS PART 2

LE PARIS
BONJOUR
GUMBALL

Igår körde vi gumball (första gången för mig) och jag måste säga att det var jäkligt roligt :D

Det började med att vi fick ta på oss militärdräckter, sen skulle en tant förklara hur man gjorde, och jag fick en chock när jag såg hur stora kulorna var och de flesta som hade gjort det tidigare sa att det gjorde ont, så jag blev lite rädd...

Sen fick vi på oss masker och skulle testskjuta och då fick jag en ännu större chock, JÄKLAR vilken kraft det var på själva skottet och jag blev även där rädd. Men sen började vi spelet och man skulle fånga en flagga som var i mitten på banan så var man två lag! 

Jag måste säga att jag hade jäkligt tur(!!!) då jag knappt fick något skott på mig! Men ändå var jag framme och tog den flaggan!! (fick ett skott på mitt lillfinger som gjorde sjukt ont) men annars var det kulor som studsade i marken och sen på mig, så det gjorde inte så fruktansvärt ont då). Haha det var som fast and the furious filmerna (som jag förövrigt såg på bio här om dagen) att skurkaran skjuter på Vin Diesel men han springer utan att få ett enda skott på sig... TYP samma för mig ;) ;)
 TJEJVASAN

 
HAHA juste kom på en till sak, jag lurade folk att jag hade åkt tjejvasan... eller egentlgien var det folk som frågade hur det hade gått och jag spelade med :p, men i själva verket var det en annan tjej från uddevalla som också heter Moa Gustafsson... och det roliga är att hon även heter Charlotta i mellannamn, precis som mig!!!!

update

Hej hallå! 
Har inte bloggat på ett tag, tänkte att jag skulle updatera lite :))

Marsmånad har ju gått jättesnabbt! slutade min praktik i slutet av mars och det "firades" med APT på snäckan och bowlinghallen! Fick dessutom en avskedspresent, en bok om paris, så gulligt av dom tycker jag :). Men har fått sommarjobb där i sommar, så det känns superkul!!

Var också på arbetsintervju på ikea, men fick inte jobbet tyvärr eftersom de inte hade någon anställning som passade mig (de hade bara 20-30 h i veckan och det blir för mycket då jag har uddevalla kommun och mcdonalds). Jag kan ju inte jobba ihjäl mig :)

Sen har jag blivit lite smått beroende av en viss herr northug! hehe... nä men han är grym helt enkelt (började med att jag såg han i falun, därefter läste hans bok, sedan hans serie som heter cirkus northug och sist en massa youtubeklipp) Det possitiva är att jag inte är ensam om det då min kära syster och alice tycker precis samma sak som jag :D

Det var nog allt jag hade att nämna, ha de gött, Hej!
 

RSS 2.0