JULBORD


Igår va vid på julbord för att fira pappas födelsedag, det var så mysigt,
Älskar stämningen och den goda maten. Fick även en bild på hela familjen :)

HARMONIZERS

Oj mycket bloggande idag ;) ;)... nä men jag gjorde ett karriärstest och fick fram en del svar, om vem jag var och vilka företag som skulle passa mig i framtiden, efter min examen å fick detta svaret: jag bloggar bara om det för att jag måste komma ihåg och vet inte vart jag ska lägga in det annars :)

"You are responsible and loyal individuals who are happy to take on responsibilities for the good of the team. Their friendliness and comfort around others makes them natural leaders, and their desire for harmony makes them excellent in team-oriented settings. They are also very successful when taking internships, as they find it easy to get along with whomever they are working for. Their driver is happiness. They would like to have a stable job where they are among nice colleagues."
 

FRÅGA TILL ER !!!

Hallå måste bara fråga en grej...

Jo det är såhär, jag har alltid fått hör att det är dåligt att plugga i sin säng osv... men ändå så sitte jag alltid i min säng och pluggar, för det finns ingen annan plats som jag kan få sitta i lugn och ro hemma (alltid fullt hus). Men min fråga är om ni vet varför man inte ska sitta och plugga i sin säng? 

Jag har hört någon gång att man måste skilja på fritid och pluggandet och det är därför man inte ska välja sin säng... men jag gör allt i min säng! asså sover, pluggar, äter(ibland hehe) och kollar filmer, sitter framför datorn osv. när jag gör mina fritidsintressen så är jag ju utomhus typ.. så förstår verkligen inte... :o
 
låna en bild på google, så ser det alltid ut för mig när jag pluggar ! 

LE PARIS

Hej, kikade runt på massa bloggar och hittade en tjej som satte pricke över i:et om varför jag gillar staden paris så mycket och varför jag vill åka dit. Såhär beskrev hon:

-paris-
"Vill så gärna åka till Paris. ÄLSKAR gamla byggnader, verkligen något jag skulle tänka mig att bo i när jag blir äldre. En fin gammal lägenhet, med högt i tak. Sedan hade jag inte haft något i mot att gå på paris gator med ett par stora glasögon och en påse från Ladurée i ena handen. Jag vet inte så mycket om staden men det jag sett på bilder och filmer har fått mig förälskad, jag vill dit..."
 
Det ser ju så härligt ut paris:))))
 
 

SUITS

Som ni märker så updaterar jag inte så mycket lägre... det beror delvis på att jag har tröttnat och för att jag typ gör samma saker varje dag (pluggar för det mesta haha).

Men får berätta om en ny kurs som vi har börjat med i skolan, juridisk översiktskurs och jag måste säga att det är väldigt roligt!!! och intressant! om jag inte hade velat bli ekonom så hade jag definitivt tänkt mig jurist :) men det är ju ganska svårt att komma in på den linjen men ändå..
Iallafall när ämnet är såpass intressant så är det extra roligt att plugga och om man jämför med kurserna innan (statistik) så är min studiemotivation 100 % högre :)))

Sen får jag också berätta att jag precis har börjat se på en ny serie, den heter suits och handlar om en advokatfirma (hehehe vad är oddsen...?) nä men den serien gör livet också lite roligare just nu hihi :)

Det var väl det jag hade och säga egentligen så vi hörs när vi hörs nästa gång hejsvejs :)
 
 

RSS 2.0