Pictures

Några goa bilder från veckorna som varit, som jag glömt lägga ut!EU VALET

De som inte röstar i valet är okunniga sa de, men dom som röstade var ännu mer okunniga...

Ja vad ska man säga om valet? Jag brukar inte vara en sån person som som uttrycker mina åsikter såhär, dels för att jag inte vanligtvis bryr mig och för att jag inte är så jätte insatt. 

Men jag läste ändå på och såg på alla valprogram för att få lite uppfattning om vilka parti som hade samma åsikt som mig, ingen hade det fullt ut men jag fick tänka på det hela i sig. Men jag måste säga att jag gillade INTE vad resultatet blev! Nästan lite skämmigt att så många runt omkring mig vill rösta tillbaka början av 1900talet (eller ja det årtalet som var när svarta och vita inte fick vistas på samma ställe). 

Vet inte riktigt vad mer jag vill säga, för det är många som har sagt bra saker också, jag är bara lite bedrövad hur riksdagsvalet kommer bli, hoppas inte på samma!!Edit: här är en länk på en som skrev något väldigt bra tycker jag! http://mmafarsan.com/2014/05/26/till-dig-som-inte-rostade-eller-lade-din-rost-pa-rasismen/


Föreläsning om värdskap

Hej idag på praktiken fick vi gå på en föreläsning om värdskap och respekt på jobbet, och även om att hitta sig själv med självkänsla och bemöta andra på samma sätt som du vill bli bemött!

Föreläsaren var super bra för han berätta härliga historier om hans liv, vilka underbara varelser han hade träffat på osv... Men lite in i föreläsningen började jag lyssna på halvfart för han kom aldrig någon vart haha.

Nä men han nämnde en sak som fick mig att vakna till liv igen och det var att prata om hur han lärt sig att få självkänsla och koppla negativa händelser till positiva. Han berätta om kursen han tagit, föreläsningar han gått på och även retreat resor(det var här jag vakna igen hehe)..

Då berättade han om en retreat resa han varit på i ett kloster i södra Frankrike, haha ni kan ju gissa på att det var taize han mena!! Och det är detta jag menar med att besöka taize år efter år, man åker dit för att lära älska sig själv på något sätt, som jag skrivit tidigare, man blir som en helt ny person efter den resan! Så jag blev glatt överraskad att han också kände så! Ville bara säg det hehe :)


KODJOS KVAL

Tjena! ser nu på kodjos kval, ett program inför EU-valet... jag vet nämligen inte vilket parti jag ska rösta på, och jag vet inte om jag blir något klockare på den punkten.

men jag vill säga att det är ett väldigt intressant program som gör att man tänker till, sedan så gillar jag kodjo som person.. så vil bara säga, se på programmet!!!!
 

POST IT

Måste berätta om något som jag börjat använda flitigt sedan jag började praktisera på U-a kommun, nämligen post-it lappar!
 
så himla smidiga, när jag har så mycket i huvudet så skriver jag bara upp på en lapp och fäster på baksidan av min mobil (innanför skalet) så kommer jag ihåg när jag kommer hem.. perfekt! :)


 

nys

Hahahahha!
 
alltså det är så roligt på praktiken, man sitter verkligen varje dag och hör folk nysa, så tänker man:
Åh nu kom dagens nys! hahah (och så gjorde den det kl 07:50)
 
haha ja det är så jag roar mig på praktiken dårå! men gött efter denna veckan är det bara 3 veckor kvar! längtar tills sommarlooooooov :d

Resa


Ja det blir ju inget new york i sommar så mina syskon var upptagna, men istället så ska jag Ella och Pernilla (och några till) åka till taize ! :D

Alltså jag vill bara säga att bilden är så passande när man kommer hem från taize så känner man sig som en ny människa, helt ärligt! Därför åker jag dit om och om igen :) 

Jag längtar faktiskt att åka dit! :)

Haha 😂

På praktiken fick vi order om att rensa dokumentet på datorn så hittade Anita några gamla dokumentet om roliga berättelser när datorn börjades användas på kontoret  (Asså detta är ju för roligt eftersom jag är uppväxt med datorn)

     

       DATASUPPORTENS VARDAG!!!!!!


Supporten:
 Vad kan jag hjälpa till med?

Kunden: Jag håller på att skriva mitt första mail och jag har

skrivit bokstaven a men hur skall jag göra för att få till den

lilla cirkeln runtomkring?

Supporten: Är markören fortfarande där?

Kunden: Nej, jag är ensam här.

----------------------------------------------------------------------------

Och nästa kund kunde inte koppla upp sig.

Supporten: Är du säker på att du använt rätt lösenord?

Kunden: Ja jag såg när min arbetskamrat skrev in det.

Supporten: Kan du säga mig vad lösenordet var?

Kunden: Det var fem små stjärnor.

----------------------------------------------------------------------------

Supporten: Nu skall vi se hur ditt system ser ut, klicka på "den här datorn"

Kunden: Men hur skall jag kunna göra det härifrån?


----------------------------------------------------------------------------

Kunden till Hewlett Packardsupporten: Min laserskrivare är trasig.

Supporten: Vilken modell har du?

Kunden: Det är en Hewlett Packard.

Supporten: Jo, jag förstår det. Är det en svartvit skrivare?

Kunden: Nej, den är beige

----------------------------------------------------------------------------


Kunden till Tele2supporten: Jag har köpt internet och vill ha hjälp.

Supporten: Ok, hur långt har du kommit i installationen?

Kunden: Jag har packat upp lådan med internetet i

Supporten: Ok, har du anslutit alla sladdar och slagit på datorn?

Kunden: Slagit på datorn? Jag har ingen dator, jag har köpt internet
NY

Känns som om jag aldrig kommer komma till New York :(
 
 
 
 
 

Divergent

Haj!
Idag gick jag, Hanna, Simon och Olof och kollade på bio.. Vi såg divergent, å den var bra :)! 

Innan dess käkade vi på Harrys å det var så gott :D ville egentligen äta på mortens, men de har bytt ut sin meny till jätte äcklig mat om man jämför med innan :o så Harrys blev kanoners :)

Haha rolig bild jag hitta på we <3 it

RSS 2.0