Ledig lördag

Hallå! 
Idag är ingen vanlig dag för det är Fridas födelsedag och jag är ledig från allt plugg å jobb !!!

Haha men ska jag vara ärlig så vet jag inte vad jag ska göra på min lediga dag :o? Alltså jag har ju pluggat varje lördag i 10 veckor nu så jag har glömt hur det är ;) men solen lyser så det ska jag nog utnyttja :)

Och ikväll blir det fest för Frida !

kattvakt

Hej! 
denna veckan har bestått av plugg plugg, kattvakt, plugg, tenta, plugg och imorgon tenta... ja jag är hemma hos hanna och simon för å passa lisa, deras katt. 

hha å måste berätta min dröm som jag hade inatt, helt konstig... jo jag vakna lite snabbt av lisa som kom in i rummet så skulle jag käka tacos, men HAHA tacosen blev en penningrulle (haha som i penningpolitik) och jag fattar inte varför penningpolitiken blev en lapp ??? 

- slutsats, för mycket plugg helt enkelt.. eller? haha

nu blir det mer plugg hej då :)


 

mordet på hensbacka herrgård

 
hur coolt/kul låter inte detta ??? altså det är som mordet på greveholm fast på riktigt, jag skulle vilja dra dit, måste bara få med mig några :) + att maten måste vara god annars är det inte värt 600 spänn på det, men ska nog ringa å höra med dem så får jag se hur det blir :)

min drog :))))))

hehehe love gossip girl
 

Lite synd

Hej
Det ska bli så skönt å slippa allt plugg nu när jag börjar jobba... Men en sak tycker jag är lite synd med att inte gå i skolan längre.
Och det är att under den senaste veckan har jag fått så många nya vänner, eller inte "nya". Men jag har pratat med med dom som går i min klass mer å det har känts bra tycker jag, eftersom jag inte har så jätte många vänner i skolan :)På pappas jobb

Haha den här sitter uppsatt på pappas jobb, tycker den är lite rolig/gullig hehe

Pappa är ju elektriker ;)

Det måste alltid finnas en första!

Gud vad bölig jag är/har varit på senaste tiden... Haha gråter var å varannan dag ...

Igår va inget undantag och det var faktiskt första gången jag snea på fyllan, har aldrig gjort det innan haha och oj vad jag grät! De tog aldrig slut.
Varför jag grät var egentligen ganska töntigt, men de va en tjej som la en kommentar som jag inte gillade osv

Men annars då? Jo kvällen va super rolig! Men idag när jag kom hem så var Johan hemma och han fattade att något va fel för jag grät då med (jag vet så töntig jag är egentligen) så ikväll ska vi gå på bio tillsammans, de biljetterna som jag vann kommer då användas ;) 

Men aja nu ska jag äta tacopaj, mumsigt Alice mammas recept som är svin gott !! :DDagen

Självförsvarskursen var faktiskt ganska lärorik, visst jag hade velat testa mer våldsamma grejer för de prata mesta tiden, men några grejer kan jag nu iallafall :)

Och Resultatet från foten är att jag går inåt med foten, men inte den foten som jag har ont i utan andra! Haha men tydligen hade jag lite små fel här och där, så de fick gjuta sulan (vilket va as gött, blev typ massage hehe) så fick jag ett återbesök så ska dit v.12 :) 

Såhär stog det i pappret

"moa har haft sin fot biomekanik jämfört med resultaten från en optimal fot. variationer i timing och tryck på moa från en optimal fötter används med resultat från funktions testande knäböj båge höjd analys och andra bedömningsmetoder för att fastställa vilken typ av en ortos bäst skulle passa moa. fot ortoser används för att 
hjälpa fötterna återställa optimala timing och tryckmönster som stöd i behandlingen av biomekaniska avvikelser."

Här kommer bild på mina fina fötter också hahah;)fotläkare

Hej, förra veckan var jag hos vårdcentralen men min fot, de visste inte så mycket men de sa att jag skulle gå till en fot expert som utformar sulor som tydligen är jätte bra.. idag ska jag dit och så får jag se vad de säger. 

Denna sulan som jag kommer få gör att jag kommer få gå upp en skostorlek, vilket inte är så jätte kul eftersom då måste jag köpa nya skor = en pank tjej! så det gillas inte!!! men vad gör man itne för att foten ska bli bättre???

jag ska även på en självförsvarskurs idag, men frida hehe det ska bli roligt.. så kan jag försvara mig när tex viktor är förstark ! 

Karin när vi körde boxning förra året :) 

tips på serier?

HEJ, jag kom å tänkta på en sak.
att när jag kommer börja jobba så kommer jag inte ha något att göra på kvällarna när jag kommer hem (vilket är huuuuur skönt som helt, tänk SLIPPA plugga haha).

Men iallafall jag täntke att ni kunde ge tips på serier som jag kan se, för dom jag kollar på nu är slut eller ah nästan slut eller så har jag börjat kolla men att de är tråkiga...
 
de jag har sätt/ser på tänkte jag skiva haha  så ni vet vilka serier ni INTE ska tipsa mig om ;))
Awkward
desperate housewives
devious maids
gossip girl
hellcats - den va dålig (?)
how i met you mother
keep it up with the kardashians (har även sätt deras andra serier i NY och miami)
laguna beach
one tree hill
pretty little liars - dålig! eller jag tröttnade för de sa aldrig vem A var...
prison breaks
scrubs
sex and the city
the hills
the killing
O.C
the real housewives of vancover - (de finns ju massa sånna men känner att jag inte vill "följa" dom)
the secret life of the amarican teenanger
the simple life
zoey 101

japp de var dessa! visst har ju sätt på några mer men inte följt riktigt, så ge mig massa tips tack! :)) förklara gärna vad de handlar om också :)

Förresten har köpt nya glasögon .)Paket på posten

Igår fick vi hem ett paket från USA :D (ja alltså från karre) och i det paketet var det lite godis och en vs body lotion till mig hihi :)!

Haha men de roliga var att Karin säger att godiset är jätte gott, hennes favorit i USA så vi tänkte ju att de skulle va gott.. Men Karin har fått konstiga smaklökar i USA för de godisarna smakade blä enligt mig haha xD

Har ingen bild på dom men det är m&m fast med peanat butter... Som då inte finns i Sverige :)

P.s fick också hem mina biobiljetter som jag vann :Ddd

RSS 2.0