ÅRSRESUMÉ DEL 3

september
 
I september började jag mitt andra år på högskolan väst! men dessa kurser var väldigt slappa i början (eller jag var slapp iallafall). Tiden gick istället åt att vara hemma hos viktor som precis flyttade och körde chokladbolls duell mellan karin och eric... karin vann :) sedan var det även inflyttningsfest hos vigge

oktober
Den 7oktober fyllde min morfrar år, hela 90 år och hela släkten kom till deras lilla stuga och firade honom, mysigt! sedan fyllde även helena på samma dag och en helg gick vi ut och firade på stars and stripes, spelade lite biljard osv. 

november
Oj i november hände det grejer!!! Jag fyllde bland annat 20 (!!!) år och det firade vi givetvis (dock så var jag lite övertaggad så blev inte som man hade tänkt sig) men dagen efter drog vi ju till systemet såklart! Sedan började jag läsa en juridik-kurs, som var super kul! (men jobbig) det resulterade att jag även började se på en serie som handlar om just juridik och den är sååååå bra :). Sedan i slutet av november fyllde pappi år och då firade vi med julbord och live-musik på gustafsberg badresturang.

december
den 11 december öppnade mcdonalds i håby, som jag blev flyttad till... därför blev det väldigt mycket jobb och väldigt mycket plugg i december... men jag tycker det har gått bra, och jag pluggar fortfarande på ;)

 
Jag har också hunnit med att gå på jul på liseberg, klippt mig (väldigt kort!!!!) och så den årliga uppersittarkvällen framför bingolotto - jag var den ända som vann på min lott, hehe 100 kr.. 
Nu i slutet på december blir det lite mer jobb, lite pluggande också NYÅR! 
 
 
Mitt namn är Moa Gustafsson och är född 1994. Jag är född och uppvuxen i bohuslän, men bor just nu i Östersund då jag fick jobb i stan efter ha pluggat här. Jag jobbar som bränsleinköpare och köper in skogsavfall och restprodukter från sågverk som förvandlas till skogsbränsle, som i sin tur blir till fjärrvärme och el. Kul att just du har kikat in på min blogg! :)