ÅRSRESUMÉ DEL 2

Maj
 
I maj så var jag på bassholmen med mina medarbetare på uddevalla kommun, vi fick åka båt, åka kanot och gå på tipspromenad, sen fyllde josephine 20 och hade drinkparty, vilket var super kul!!! denna månaden kom även karin hem(från USA) vilket gjorde att vi skojade med våra vänner och överraskade dem. 

Juni
 
Den 7 juni var det håkan-konsert... och det var banneme det BÄSTA jag NÅGONSIN varit på, lixom så roliga människor man hängde med och så var alla våra önskelåtar med. Denna dag är helt klart årets bästa eftersom vi även åkte till liseberg innan och åkte helix :D:D
Dessutom han man med en del vändor ut till käringön för att karin jobbade där... och så underbart väder det var!!! Linnea, ja och karin var lediga en dag från jobbet så bestämde vi oss för att besöka marstrand och gå på carlstens fästning och sedan var det även personalfest på harrys i stenungsund :) så härliga sommardagar var det iallafall (även fast jag jobbade ganska mycket). 

Juli
 
I juli han jag med några roliga utekvällar med vännerna... även en del vändor till käringön denna månad med... måste säga att jag blev lite kär i käringön eftersom jag älskade deras café och sån mysig ö-känsla liksom :)) I juli jobbade jag extremt mycket också... heltid. men när man väl var ledig så passade man på och hittade på massa saker, tumme upp för det :)

Augusti
slutet av sommaren, så var vi på käringön en sista gång och åt på simpsons prästgård, jag ella och pernilla åkte till frankrike och hittade ett 2 år gammalt brev som vi hade gömt, och vi hade alltså fått svar! själva resan var väl inte jätte rolig då vi var sjuka men medfolket vi reste ner med var kanon! I slutet av augusti så firade 60 år kalas (20+20+20) med beerpong hehe och sedan åkte jag å några vänner ner till liseberg och ella vann stjärnvinst för första gången! sen åkte vi kanonen, helix och balder tusen gånger om för det var så lite folkt :)))
 
Mitt namn är Moa Gustafsson och är född 1994. Jag är född och uppvuxen i bohuslän, men bor just nu i Östersund då jag fick jobb i stan efter ha pluggat här. Jag jobbar som bränsleinköpare och köper in skogsavfall och restprodukter från sågverk som förvandlas till skogsbränsle, som i sin tur blir till fjärrvärme och el. Kul att just du har kikat in på min blogg! :)