ÅRSRESUMÉ DEL 1

Januari
Pluggade väldigt mycket i januari, eftersom jag hade tentavecka... men en dag fick jag tid över att baka cupcakes. Dessutom så hans det med en del utekvällar, där PH-gänget var på besök och vi fick en bild med samir! Sedan kom snön i och låg i två veckor, dessa veckor försökte jag åka så mycket skidor som möjligt och så fick jag äntligen mina snygga Johnny Bulls stövlar, och dom har jag användt flitigt detta år!!! :)

Februari
 
Råkade tappa min mobil i stengolvet på mcdonalds, vilket resulterade i att skärmen sprack AJAJAJ, vilken otäck känsla jag hade när jag skulle ta upp mobilen från marken :P. Jag köpte ett par nya glasögon och åkte upp till Åre och hälsade på linnea. Även i februari hade vi tenta i microexonomi och alla visste att vi var körda, för den var så jäkla svår... ps. jag klarade den inte.... (fast omtentan klarade jag :D)

Mars
 
I början av mars köpte jag ett skal till min mobil kunde ju behövas nu eftersom jag tappade den) sedan besökte jag och linnea, i slutet av mars nordens ark i vårvädret. Dessutom gick jag ut på praktik på uddevalla kommun i 10 veckor och var ledig från pluggandeet och det var SÅ SKÖNT!

April
En helg i april så besökte jag, mamma, viktor, johan, pappa och linnea Hensbacka herrgård och körde "mord middag" det var som ett skådespel och det var faktiskt riktigt roligt!!! dessutom väldigt god mat :). Det började också så smått närma sig håkan hellström konserten, så jag började lyssna mer och mer på hans låtar så jag kunde sjunga med till varenda låt :DD. Sedan jobbade jag förfullt på uddevalla kommun och belv expert på excel. 
 
 
Mitt namn är Moa Gustafsson och är född 1994. Jag är född och uppvuxen i bohuslän, men bor just nu i Östersund då jag fick jobb i stan efter ha pluggat här. Jag jobbar som bränsleinköpare och köper in skogsavfall och restprodukter från sågverk som förvandlas till skogsbränsle, som i sin tur blir till fjärrvärme och el. Kul att just du har kikat in på min blogg! :)