MINA TANKAR OM 2014

Snodde denna från blondinbella :)))

Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut? Hmm ja det gjorde jag säkert! bland annat så fick jag ju jobb som ekonomiassistent.

Genomdrev du någon stor förändring? Jag kan inte säga direkt på rak arm.. men det gjrode jag säkert också... :p

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja, eller bekanta kan man väl säga :)

Vilket datum från år 2014 kommer du alltid att minnas? Helt klart den 7 juni, håkan konserten.. ALLTSÅ BÄSTA EVER!

Vilka länder besökte du? åkte till frankrike med KU, påväg ner så besökte vi igenom tyskland, danmark och LUXENBURG... asså luxenburg är ju ett ställe som jag vill åka till men nu har jag tydligen varit där i 10 min (skämt åsido - eftersom vi bara åkte igenom det haha)

Bästa köpet? Köpte inget sådär stort... men det får väl bli min kappa som jag använt under den milda vintern :)

Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja när jag klarade micro och makro tentan... altså jag grät av lycka

Saknar du något under år 2014 som du vill ha år 2015? Mer träning, har haft så mycket att göra så det har liksom inte blivit av... får se om det blir ändringar i 2015.

Vad önskar du att du gjort mer? mer utekvällar med vännerna... eftersom jag pluggar samtidigt som jag jobbar extra så blir det inte ofta att jag går ut och blir lätt att man inte umgås med vännerna

Vad önskar du att du gjort mindre? ingenting. Jag har ju pluggat vädldigt mycket och det tänker jaf fortsätta göra eftersom jag vill klara mina studier :)

Favoritprogram på TV? SUITS, bästa serien!

Bästa boken du läste i år? Oj, alltså jag har nog bara läst hunger games detta året, så den första boken blir det!

Största musikaliska upptäckten? ooj det vet jag inte... så många bra :D

Vad var din största framgång på jobbet 2014? Att jag fick ett jobb som ekonomiassisten överhuvudtaget, och sedan på mcdonalds får det väl bli att tobias (en av cheferna) säger till de andra cheferna att "Moa, hon kan ju gå in i köket, hon är ju duktig och snabb också" heheh den kommentaren blir man glad av för han är inte lätt att "charma" eller vad man ska säga ;). Sedan att jag fått hålla i en utbildning och där blir jag också lite förvånad :o

Största framgång på det privata planet? Det är väl att jag klarar alla kursen på högskolan och att det känns så bra med den utbildningen jag valt!!!

Största misstaget? hahaha midsommar... säger bara det.....

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? gladare !!! helt klart :)

Vad spenderade du mest pengar på? asså har ingen aning... ipaden kanske?

Något du önskade dig och fick? nope önska mig inget

Något du önskade dig och inte fick? nope

Vad gjorde du på din födelsedag 2014? På systemet :D :D och alldels för bakis.....

 

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? ja det var väl det där med träningen....

Vad fick dig att må bra? Sommaren! alltså jag hade nog den bästa sommaren på länge även om jag jobbade väldigt mycket... men när man väl var ledig så tog man verkligen vara på tiden och vädret var ju så underbart!!

Vem saknade du? hmmm ingen aning faktiskt :ooo

Mest stolt över? Att makrotentan klarades på första försöket (även fast den inte gjorde det) men med mitt överklagande så gjorde den det trotts allt... och oj av jag grät av lycka :D

Vad tänker du göra annorlunda nästa år? Jag tänkter inte göra någonting annorlunga... bara låta livet rulla på och hoppas på lite tur på tentafronterna haha och fortsätta ha ett sånt happy humör så får vi se hur 2015 blir :) eller jo kanske lite mer träning och så vill jag även resa lite mer, framförallt till paris!

 
I början av året sa jag att 2014 det skulle bli mitt år, (sa det eftersom nummer 14 det är mitt nummer) (från fotbollen, och har alltid varit). Jag tycker att året lyckades och jag kände mig så possitiv till livet... det vill jag fortsätta med på 2015!
 
 
Mitt namn är Moa Gustafsson och är född 1994. Jag är född och uppvuxen i bohuslän, men bor just nu i Östersund då jag fick jobb i stan efter ha pluggat här. Jag jobbar som bränsleinköpare och köper in skogsavfall och restprodukter från sågverk som förvandlas till skogsbränsle, som i sin tur blir till fjärrvärme och el. Kul att just du har kikat in på min blogg! :)