MINA TANKAR OM 2014

Snodde denna från blondinbella :)))

Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut? Hmm ja det gjorde jag säkert! bland annat så fick jag ju jobb som ekonomiassistent.

Genomdrev du någon stor förändring? Jag kan inte säga direkt på rak arm.. men det gjrode jag säkert också... :p

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja, eller bekanta kan man väl säga :)

Vilket datum från år 2014 kommer du alltid att minnas? Helt klart den 7 juni, håkan konserten.. ALLTSÅ BÄSTA EVER!

Vilka länder besökte du? åkte till frankrike med KU, påväg ner så besökte vi igenom tyskland, danmark och LUXENBURG... asså luxenburg är ju ett ställe som jag vill åka till men nu har jag tydligen varit där i 10 min (skämt åsido - eftersom vi bara åkte igenom det haha)

Bästa köpet? Köpte inget sådär stort... men det får väl bli min kappa som jag använt under den milda vintern :)

Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja när jag klarade micro och makro tentan... altså jag grät av lycka

Saknar du något under år 2014 som du vill ha år 2015? Mer träning, har haft så mycket att göra så det har liksom inte blivit av... får se om det blir ändringar i 2015.

Vad önskar du att du gjort mer? mer utekvällar med vännerna... eftersom jag pluggar samtidigt som jag jobbar extra så blir det inte ofta att jag går ut och blir lätt att man inte umgås med vännerna

Vad önskar du att du gjort mindre? ingenting. Jag har ju pluggat vädldigt mycket och det tänker jaf fortsätta göra eftersom jag vill klara mina studier :)

Favoritprogram på TV? SUITS, bästa serien!

Bästa boken du läste i år? Oj, alltså jag har nog bara läst hunger games detta året, så den första boken blir det!

Största musikaliska upptäckten? ooj det vet jag inte... så många bra :D

Vad var din största framgång på jobbet 2014? Att jag fick ett jobb som ekonomiassisten överhuvudtaget, och sedan på mcdonalds får det väl bli att tobias (en av cheferna) säger till de andra cheferna att "Moa, hon kan ju gå in i köket, hon är ju duktig och snabb också" heheh den kommentaren blir man glad av för han är inte lätt att "charma" eller vad man ska säga ;). Sedan att jag fått hålla i en utbildning och där blir jag också lite förvånad :o

Största framgång på det privata planet? Det är väl att jag klarar alla kursen på högskolan och att det känns så bra med den utbildningen jag valt!!!

Största misstaget? hahaha midsommar... säger bara det.....

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? gladare !!! helt klart :)

Vad spenderade du mest pengar på? asså har ingen aning... ipaden kanske?

Något du önskade dig och fick? nope önska mig inget

Något du önskade dig och inte fick? nope

Vad gjorde du på din födelsedag 2014? På systemet :D :D och alldels för bakis.....

 

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? ja det var väl det där med träningen....

Vad fick dig att må bra? Sommaren! alltså jag hade nog den bästa sommaren på länge även om jag jobbade väldigt mycket... men när man väl var ledig så tog man verkligen vara på tiden och vädret var ju så underbart!!

Vem saknade du? hmmm ingen aning faktiskt :ooo

Mest stolt över? Att makrotentan klarades på första försöket (även fast den inte gjorde det) men med mitt överklagande så gjorde den det trotts allt... och oj av jag grät av lycka :D

Vad tänker du göra annorlunda nästa år? Jag tänkter inte göra någonting annorlunga... bara låta livet rulla på och hoppas på lite tur på tentafronterna haha och fortsätta ha ett sånt happy humör så får vi se hur 2015 blir :) eller jo kanske lite mer träning och så vill jag även resa lite mer, framförallt till paris!

 
I början av året sa jag att 2014 det skulle bli mitt år, (sa det eftersom nummer 14 det är mitt nummer) (från fotbollen, och har alltid varit). Jag tycker att året lyckades och jag kände mig så possitiv till livet... det vill jag fortsätta med på 2015!
 
 

ÅRSRESUMÉ DEL 3

september
 
I september började jag mitt andra år på högskolan väst! men dessa kurser var väldigt slappa i början (eller jag var slapp iallafall). Tiden gick istället åt att vara hemma hos viktor som precis flyttade och körde chokladbolls duell mellan karin och eric... karin vann :) sedan var det även inflyttningsfest hos vigge

oktober
Den 7oktober fyllde min morfrar år, hela 90 år och hela släkten kom till deras lilla stuga och firade honom, mysigt! sedan fyllde även helena på samma dag och en helg gick vi ut och firade på stars and stripes, spelade lite biljard osv. 

november
Oj i november hände det grejer!!! Jag fyllde bland annat 20 (!!!) år och det firade vi givetvis (dock så var jag lite övertaggad så blev inte som man hade tänkt sig) men dagen efter drog vi ju till systemet såklart! Sedan började jag läsa en juridik-kurs, som var super kul! (men jobbig) det resulterade att jag även började se på en serie som handlar om just juridik och den är sååååå bra :). Sedan i slutet av november fyllde pappi år och då firade vi med julbord och live-musik på gustafsberg badresturang.

december
den 11 december öppnade mcdonalds i håby, som jag blev flyttad till... därför blev det väldigt mycket jobb och väldigt mycket plugg i december... men jag tycker det har gått bra, och jag pluggar fortfarande på ;)

 
Jag har också hunnit med att gå på jul på liseberg, klippt mig (väldigt kort!!!!) och så den årliga uppersittarkvällen framför bingolotto - jag var den ända som vann på min lott, hehe 100 kr.. 
Nu i slutet på december blir det lite mer jobb, lite pluggande också NYÅR! 
 
 

ÅRSRESUMÉ DEL 2

Maj
 
I maj så var jag på bassholmen med mina medarbetare på uddevalla kommun, vi fick åka båt, åka kanot och gå på tipspromenad, sen fyllde josephine 20 och hade drinkparty, vilket var super kul!!! denna månaden kom även karin hem(från USA) vilket gjorde att vi skojade med våra vänner och överraskade dem. 

Juni
 
Den 7 juni var det håkan-konsert... och det var banneme det BÄSTA jag NÅGONSIN varit på, lixom så roliga människor man hängde med och så var alla våra önskelåtar med. Denna dag är helt klart årets bästa eftersom vi även åkte till liseberg innan och åkte helix :D:D
Dessutom han man med en del vändor ut till käringön för att karin jobbade där... och så underbart väder det var!!! Linnea, ja och karin var lediga en dag från jobbet så bestämde vi oss för att besöka marstrand och gå på carlstens fästning och sedan var det även personalfest på harrys i stenungsund :) så härliga sommardagar var det iallafall (även fast jag jobbade ganska mycket). 

Juli
 
I juli han jag med några roliga utekvällar med vännerna... även en del vändor till käringön denna månad med... måste säga att jag blev lite kär i käringön eftersom jag älskade deras café och sån mysig ö-känsla liksom :)) I juli jobbade jag extremt mycket också... heltid. men när man väl var ledig så passade man på och hittade på massa saker, tumme upp för det :)

Augusti
slutet av sommaren, så var vi på käringön en sista gång och åt på simpsons prästgård, jag ella och pernilla åkte till frankrike och hittade ett 2 år gammalt brev som vi hade gömt, och vi hade alltså fått svar! själva resan var väl inte jätte rolig då vi var sjuka men medfolket vi reste ner med var kanon! I slutet av augusti så firade 60 år kalas (20+20+20) med beerpong hehe och sedan åkte jag å några vänner ner till liseberg och ella vann stjärnvinst för första gången! sen åkte vi kanonen, helix och balder tusen gånger om för det var så lite folkt :)))
 

ÅRSRESUMÉ DEL 1

Januari
Pluggade väldigt mycket i januari, eftersom jag hade tentavecka... men en dag fick jag tid över att baka cupcakes. Dessutom så hans det med en del utekvällar, där PH-gänget var på besök och vi fick en bild med samir! Sedan kom snön i och låg i två veckor, dessa veckor försökte jag åka så mycket skidor som möjligt och så fick jag äntligen mina snygga Johnny Bulls stövlar, och dom har jag användt flitigt detta år!!! :)

Februari
 
Råkade tappa min mobil i stengolvet på mcdonalds, vilket resulterade i att skärmen sprack AJAJAJ, vilken otäck känsla jag hade när jag skulle ta upp mobilen från marken :P. Jag köpte ett par nya glasögon och åkte upp till Åre och hälsade på linnea. Även i februari hade vi tenta i microexonomi och alla visste att vi var körda, för den var så jäkla svår... ps. jag klarade den inte.... (fast omtentan klarade jag :D)

Mars
 
I början av mars köpte jag ett skal till min mobil kunde ju behövas nu eftersom jag tappade den) sedan besökte jag och linnea, i slutet av mars nordens ark i vårvädret. Dessutom gick jag ut på praktik på uddevalla kommun i 10 veckor och var ledig från pluggandeet och det var SÅ SKÖNT!

April
En helg i april så besökte jag, mamma, viktor, johan, pappa och linnea Hensbacka herrgård och körde "mord middag" det var som ett skådespel och det var faktiskt riktigt roligt!!! dessutom väldigt god mat :). Det började också så smått närma sig håkan hellström konserten, så jag började lyssna mer och mer på hans låtar så jag kunde sjunga med till varenda låt :DD. Sedan jobbade jag förfullt på uddevalla kommun och belv expert på excel. 
 
 

MERRY CHRISTMAS 🎅


Vill ha snö!

Jag vill ha snö, så man kan åka längdskidor och få en härlig julkänsla! 
 

RSS 2.0