hundar alltså

hej! har tidigare klagat på de hundar som finns i mitt bostadsområde, och ojj vad dom är jobbiga!!! Inte nog med att dom skäller hela tiden, utan nu har en hund bajsat precis utanför vår infart (å ägaren har inte plockat upp skiten) och nyss så rymde två hundar och sprang runt på vår gräsmatta! Dessa hundar är ju inte jätte keliga då de bor i en hundgård och är jägarhundar, alltså de fångar rådjur och alla andra sorts djur så man är ju lite rädd för dom.!

Såhär ser jag på typ hundar, läskiga och bara skäller en massa ;o
 

Väska

hur snygg är inte mikael kors väskan Som många har nu?? Jag tycker den är skit snygg, men priset för mig är lite väl mycket får jag väl säga.
 
men idag hitta jag faktiskt en som såg nästan likadan ut så köpte den från hm :D 
så vad tycker ni? Ska man spendera eller spara? :))
 
 

new computer

halojj! 
har inte haft så bra updaterat på ett tag... men har ganska mycket å göra i skolan, för på tisdag har jag min första dugga (en tenta som är lite mindre) men det braiga är nu iallafall att jag har någon å käka med på mina raster! Caroline heter hon och är jätte snäll :)!

Sedan har jag köpt en ny dator, eftersom farmor och farfar ska få min gamla så behöver jag en ny för det är bättre batteri tid på den här... haha min andra kunde man inte ens ha i en timme utan att den skulle dö... 

okej det var allt jag hade å säga för idag! ha en trevlig vecka nu, och önska mig lycka till på min första dugga
haha cambild som jag tog nyss!! 
 
 

PRISON BREAK

Huuu har precis börjat se på serien prison break (ja lite efter jag vet) men vad spännande den är alltså! Helt besatt hehe :)!Haircut


ni får lyssna på miley cyrus nya låt, som faktiskt är bra!! (bara lite konstig musikvideo) 

Högskolan väst

Okej jag kom in!! Men första dagen för mig blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.. De flesta hade redan börjat känna varandra så jag kände mig VÄLDIGT ensam haha. Men visst jag gick med några tjejer, men det kändes som om jag följde efter...

Och fredagen gick inte heller bra i början, jag fick sitta helt själv på föreläsningen men efteråt så gick jag till de tjejorna jag var med så det blev bättre :)

Och i helgen har jag jobbat 9 timmar båda dagarna.. Jobbigt! Sedan ska jag upp tidigt imorgon också för skolan.. Jag hoppas att det ska gå bättre imorgon !! Pusshej


JAAAAAAAAAAAA !!!!!!

AAAH FICK PRECIS ETT TELEFONSAMTAL FRÅN HÖGSKOLAN VÄST OCH JAG ÄR INTAGEN !!!!! ÅÅHH SÅÅ JÄKLA GÖTT SÅ JAG FICK GLÄDJE TÅRAR... OMG SOM JAG HAR VÄNTAT OCH NU ÄR JAG INNE JIPPIIIIII !
GLAD TJEJ !
 
 

JW

FAAAST JW (Joel kinnaman) är alltid en kung i mina ögon hehe

BIO - SNABBA CASH 3

Var nyss på bio med Johan, Viktor, Karin, Robin och Malin :D vi såg snabba cash 3 och oj vilken film säger jag!

Dom som känner mig vet att jag älskar dom filmerna så denna film var ju inget undantag! Och i slutet av filmen OKEJ NU KOMMER JAG SÄGA SLUTET AV FILMEN SÅ OM DU INTE VILL VETA SÅ SLUTA LÄS :)

Ja i slutet då så tänker jag bara vilken kung JW är och så bara pang pang... Hepp! Men filmen var ändå så bra :D


RSS 2.0