LÖRDAG HELA VECKAN

 

NEJ

hej ! igår var det min morfars 89 årsdag!! tänk vad gamal han är! vi var där uppe och firade honom och samtidigt passade jag på att ta mig en massage (då de har en massagestol som är jätte skön)
 
MEEN skulle aldrig någonsin suttit i den då när jag vaknade upp sjuk idag! helt mör i hela kroppen, ont i huvudet och mega trött! och jag som har tenta på fredag ?! hur ska det gå????? 

HANDEN I FICKAN FAST JAG BRYR MIG

Veronica maggio! oj vad jag älskar hennes låtar !!! hennes förra album har jag nördat sjukt mycket (när jag åkt bil till och från jobbet). Och hela sommaren har jag väntat på ett nytt album, som kunde bli sommarplågan.. men det blev det inte, UTAN istället får det bli HÖSTENS plåga, för nu har hon börjat släppa albumet, en låt varje dag. Älskar redan alla låtarna (men mest va kvar) JIPPII vad hon gör dessa sega pluggdagar till något bra :DDDD

blä för finnar

halloj! har aldrig haft problem med finnar, meen så kom det upp 5 stycken i min panna i förrgår och det ser ut som det kommer mer! så idag var jag å köpte en massa finnmedel, och ansiktsvatten osv för jag vill inte ha finnar alltså! 
så nu sitter jag här med en mask jag köpte och hoppas de försvinner !
 
 

SKA ALDRIG MED ÄTA HAMBURGARE

Jag SPYR! Är så jävla äcklad då jag käka en hamburgare och det låg en fluga INGRODD i köttet SPYYYYYR

Oj detta skulle vara upplagd i fredags! :o jag var som sagt ganska äcklad då! Men ringde till dom som producerar köttet i måndags och då var han som jag pratade med mer nervös än jag! Vet inte vad som kommer hända nu men jag ska fortfarande aldrig mer käka dom hamburgarna iallafall....

RSS 2.0