Min mejl har blivit hackad :/

Hej! Igår så blev min mejl hackad :o de skicka massa virus mejl till massa och ändra mitt lösenord!
Men som tur va fick jag tillbaks den, men jag är lite orolig att de virusmejl som skickades skall förstöra någons dator :o tänkt tex om de skicka till min nya arbetsgivare på uddevalla kommun??? INTE KUL isåfall :( 

Någon som vet hur man tar tillbaks mejl som man skickat?? 

Juste! Hitta en magaluf reunion bild från alla bartender som var på grabbarna grus :DBÖRJAT TRÄNA

Hallu :)
Varje år efter nyår har jag börjat träna och då har det hållt sig fram till sommaren, men när väl sommaren är framme så orkar man inte och man slutar och det håller i sig hela hösten och vintern... MEN iår har jag tjuvstartat! hihihi bestämmde mig för att vara nyttig och börja träna!
 
Okej det nyttiga har kanske inte gått så bra, men i veckan har jag tränat två gånger och det ska jag fortsätta göra nu :) ÖNSKA MIG LYCKA TILL ! 
 

Jobbet är mitt!

Hej! Fick jobbet på uddevalla kommun så blev super glad :D 

Men kvällen slutade inte lika bra, vill helst inte prata om det ! Men just nu känner jag bara såhär:INTERVIEW

sorry för dålig update, men har inte så mycket att blogga om, eftersom mesta tiden går till att gå på föreläsningar, läsa i böcker och se på how i met you mother hihi :)

Men idag så var jag på jobb intervju! på uddevalla kommun... andledningen till detta är för att min utbildning som jag går så kan jag även gå ett år extra för att få praktik i 10 veckor varje år, men första perioden är i slutet på mars - juni 2014. 
Det kändes riktigt bra, och de uppgifterna är exakt sådant som jag vill göra! men på slutet av mötet blev det lite knasigt då min praktik ska vara betald, alltså skall jag behandlas som en vanlig anställd... men det visste inte dem, för de trodde att jag skulle vara gratis :o men jag hoppas att allt löser sig, annars får jag söka vidare.. dessutom har jag även en chans att hamna hos Swedbank i uddevalla också, och det låter också lite kul... men jag får se. Jag hoppas hellre på uddevalla kommun eftersom arbetet verkar vara mer min stil :)
har ju ingen bra bild heller, men får bli en från balen ! :)
 
 

JAG KLARADE OVAN !!!!!!! =D

GLAD TJEJ SOM INTE BEHÖVER GÖRA OM OVA TENTAN PÅ 500 SIDOR TEXT. WIHOOO
 
 

HOW I MET YOUR MOTHER

Hur kan man under en viss tid hata en serie? och nu bara älska den??? 
jag pratar om how i met your mother! hihi den äger hehe :DD
 

DRÖMMAR

Hallåå! måste bara säga att ooj vad drömmar kan vara konstiga ! och jag drömmer varje natt ! det är lite roligt faktiskt, som idag så drömde jag att en kille som jag gillade för typ 5 års sedan att vi var på grönan (? har liksom aldrig varit på grönan heller). vi åkte massa läskiga grejer och han bodde i chicago också HA-HA.

konstlig liksom att jag har inte sätt han på en evighet så kommer han ändå i min dröm?? hehe
 
 

RSS 2.0