Glad påsk!!!

Hej och glad påsk :D 
 
sedan har jag en god nyhet att jag fick G på matte provet :D:D super glad!!! Det var även ett starkt G också! Hihi :)

miss you guys! :(

ÅH kolla vad jag såg ???! alltså den hade gömt sig på min facebook mail och såg den inte fören nu!! blev jätte glad när jag såg detta för som sagt, Stefan och Johannes (även massa andra killar) är några italienare som vi träffade nere i frankrike för första gånger vi va där nere och dom var huuuuuuuur snälla som helst.. och vi hade faktiskt kontakten med varandra i 1,5 år efter vi hade träffat varandra. 

men sedan tog jag bort alla dom från facebook, och i förra veckan faktiskt så la några killar till mig igen så det var jättte kul :). Det ska bli så kul om han svarar mig efter att jag inte svarat fören 1 månad efter (hoppas iallafall) :))))
Här är några av dom (förutom dom 2 till vänster) sedan saknas 2 av italienarna... jag saknar dom faktiskt lite, och skulle vilja träffa dom igen :)

HAHA

 
 
P.s HAr ni även sätt vilka som ska vara med i let's dance för detta åreT?? 
Brukar inte kolla på det, men såg att massa roliga ska va med, så då måste jag kolla på det :D
 

matte D

Hallå! idag har jag pluggat matte från kl 12 till 7 på kvällen haha! USch för matte D, men jag måste klara provet !!! jag känner mig ännu inte helt säker på allt, men jag hoppas ändå att jag ska klara det. 

jag har morgondagen på mig också förutom att jag ska jobba, men det är baar och plugga på morgon och sedan på kvällen så hoppas jag på det bästa! ÖNSKA MIG LYCKA TILL :)

lite kul

har en lite kul grej å säga, eller alltså den är inte jätte kul, men jag sökte upp mitt namn på upplysningen.se och i uddevalla är det en tjej som heter exakt samma som jag, Moa Charlotta Gustafsson, hah lite kul eller inte exakt egentlgien för hon hade Moa Charlotta Sofia Gustafsson, men ändå... Och vi båda bor i uddevalla?

KLÄNNINGEN MED STOR K

OH SHIT! nu har jag beställt min studentklänning!! från en Australiensk (hehe stavning) sida ! är mega nervös för har aldrig riktigt betalat över internet förut, och aldrig från Australien för den delen heller. Dessutom var det lite krångel med storleken, för igår la jag till den i en shopping bag, rätt storlek och allt, men idag var storleken borta!! så vart jätte ledsen, men sedan visade sig att klänningen hade sparats i min shoppingbag, så jag hoppas att jag får med mig rätt storlek hem för den är super fin och jag hoppas verkligen att den ska passa! :) 
 

Hannah med h

 
Hallå! förlåt för att jag inte bloggat på ett tag, men jag har inte haft något vettigt att säga eftersom jag inte har gjort så mycket... Eller joo... jag har sätt på tv och gått i skolan HAHA

har sätt på massa gamla filmer, som man alltid såg förr, som Fucking Åmål, fjorton suger, hip hip hora å dom roliga hehe.. Sedan såg jag en film med joel kinnaman som heter Hanna med h.. Jaa och det filmen var inte jätte bra men det roliga var att när jag såg på den så kände jag igen badhuset som dom är i och jag ser att dom har spelat in den i UDDEVALLA!!! hehe sedan insåg jag att nästan varenda scen är inspelad i uddevalla så jag blev alldeles till mig för då har joel kinnaman varit i uddevalla.. HEHE COOLT VA?? - haha ne jag skoja, men jag tyckte det var ganska kul :)

Till veckan väntas plugg på matte D prov - ojojoj, vet inte om jag kommer klara det, men jag tycker det är ganska lätt på lektionerna, men sen vet man aldrig vad som kommer på provet, så önska mig lycka till iallfall!
här är jag osminkad... så spxa till det lite med färger hihihi :)

Invigningsfest

 
Idag är jag ledig, men VD på dina försäkringar frågade ju om jag ville åka med på invigningen av ett nytt kontor i vänersborg, och det ville jag ju såklart :) så jag tänkte ta en buss in vid kvart över 2 så ska vi åka tillsammans in till vänersborg :D 

kul ska det bli! men först ska jag gå igenom en debatartikel som jag har i svenskan, och den ska in på söndag...

RSS 2.0