Happy new year

Moa funderar...

Hur coolt vore det inte att studera utomlands ?? jag har funderat på detta enda sedan jag började på högskolan väst, eftersom de har ett flertal olika samarbeten med olika universitet ute i världen. 

Det ställe jag helst skulle vilja åka till är USA, men kollade runt på högkolans väst hemsida och om man ska på en skola i USA måste man betala hela resan + skolan +  boende själv och det kan bli väldigt dyrt. jag har ju inte direkt de pengarna, annars hade jag åkt på direkten. 

Två andra länder som jag skulle vilja gå i skola är i Monaco, tänk att bo i Monaco (man har ju hört att det är där alla affärmännen bor hehe). Och den andra är i Luxenburg eftersom där finns det också många affärmän :)

International university of Monaco (buisness school)


University of Luxenburg

Två helt olika länder! men jag gillar att dom är så små och mysiga.. ska höra med lärarna på skolan om det går att åka dit... för om jag inte studerar där så ska jag definitivt besöka länderna, det är ett måste för mig !! :D

För något annat som kommer iklämm, är att jag har fått en såkallad coop plats på högskolan väst, att man mixar studier med betald praktik, och jag tror en av perioderna med praktik  kommer att krocka med utomlands studie, då man försöker lägga alla grejer den terminen. jaja..

Vet inte riktigt vart jag ville komma med detta inlägget, men det var skönt och skriva av sig lite hihi :)

Hahaha dagens!!!

http://youtu.be/LO87XNe35ss

Visst ej hur man bädda in via mobilen så ni får klicka på länken :D

EN MIL

idag tog mamma, pappa och jag en söndagspromenad, vi gick EN MIL ! nu är man trött hehe...

Vi gick upp till ett vindkraftverk park som vi har i närheten här hemma, jag har aldrig varit där uppe så det var kul å se det.. men OJ vad det blåste ! sedan vandrade vi vidare till älgparken i Anneröd, men vi såg ingen älg och sedan gick vi hemmåt! 

Nu känner man sig så där härligt trött, och så ska jag plugga på det nu! aja ha en trevlig söndag allihop :)


 

Love We heart it

Hej måste bara säga att jag älskar we heart it, så fina bilder och roligt å kolla på

Här är några bilder som jg gillar :)

Vad heter ni? Följ mig så följer jag er hihi :)

Haha lite små roligt

Min fot har precis somnat så ser jag denna på fbJulklappen med stor J

hej! gud vad jag har längtat efter denna julklappen! önskade mig i födelsedagspresent, men fick den inte då och när jag såg podus paketet under granen så visste jag att jag skulle få den :D

okej nu blev det inte rätt färg och storlek, men det går ju bara å byta :)
fast jag ska nog ta denna färgen trots allt :)
 

Merry christmas

INGER

Idag var det 9 års sedan du gick bort, kan ännu inte förstå att du va så sjuk som du faktiskt var, du visade ju aldrig för mig hur dåligt du mådde! 

Saknar dig Inger, min älskade gudmor  #fuckcancerJulklapp från McDonalds!

Hej fick nyss reda på att julklappen från McDonalds från alla medarbetare på 4 olika restautanger skickas detta året till katastroferna i Filippinerna! 
En mycket bra julklapp tycker jag, bra gjort donken :)!

MEN IN SUITS

 

Lucia

Hej! Har ni fått någon julstämning ännu??

Det har inte jag :( brukar alltid ha det annars vid den här tiden, men mamma ligger hemma och är magsjuk så hon kan inte baka lussekatter å pepparkakor hmm hoppas julstämningen kommer snart, ska ju faktiskt på västerskolana lucia tåg imorgon :)

Annars då?
Jag har precis kommit hem från skivstång pass och är helt slut! Men skönt ändå :) hihi nu ska jag se på lucia på SVT play hihi

Ja det får blir en dålig mobilbild 😝
Resor


Hej! Hitta den här bilden på we heart it och det fick mig att fundera på Vilka städer jag vill resa till och vilka resor jag varit på :)

Ska jag vara ärlig så lockar inte London och Sydney mig om man kollar på bilden, visst om jag skulle vinna en resa dit skulle jag tycka det varit kul och åkt dit. Men jag skulle inte välja att åka dit själv, vet inte varför riktigt :o men så ät det.

Något jag däremot skulle vilja resa till megamycket är new york och Paris! Herregud det är typ drömmarnas stad! Tänk shoppingen :D det lockar nog mig mest och se alla sevärdheter tex Eiffeltornet och emire state building :) 

En annan stad jag vill åka till är pula/medulin i Kroatien, var där för några år sedan och det är bästa resan jag varit på :) så fina stränder! Åh jag vill tillbaks dit :)

!

 

fast and the furious maraton börjar NU! Rip Paul Walker :(

Varför kan inte vuxna människor bete sig??

Hej! Sitter på bussen och är lite frustrerad! 
Det är nämligen så att en fullt vuxen kille (20 - 25 år) som sitter snett bredvid mig och pratar bara en massa skit! Behandlar hans flickvän otroligt dåligt. Han säger typ att flickvännens dotter inte borde leva och att barnets pappa är äcklig osv...
jag har aldrig varit med om något liknande hur en vuxen människa kan uppföra sig - ja för just nu skrek han typ ut på en SKOLBUSS att han ville knulla någon ? Man bara okej?? 

Nä usch för sådana människor!

skaffat twitter

nu har jag skaffat twitter !!! fattar inte så mycket ?! men mitt namn är iallafall mois94 (fanns inget annat ledigt) så följ mig, så följer jag dig :)

 
 

BESTÄLLT HEM JOHNNY BULLS STÖVLAR
MEN VA?

Är i chock! En av världens snyggaste och bästa skådespelare har dött :o 
Har alla fast and the furious filmerna här hemma! 

Rip Paul walker RSS 2.0