Smörkullen och militärjakt

Haha inte trodde jag Ella och Karin att vi skulle se några militärer när vi gick upp på smörkullen, men oj så fel vi hade!!!

Vi råkade till och med gå på deras skjutbana och så träffade vi på Kasper i min gamla klass ?!! Oj vad världen är liten hehe :)


Mitt liv går ut på att vänta.. ?

Hallå! Sitter och väntar på bussen nu och idag har jag ringt högskolan väst och fråga om reservtagningen, jag följde även med Viktor in till stan men jag önskar att jag inte gjorde de haha

Fick vänta i 1 timma och 50 minuter på Viktors chef för de skulle skriva på ett papper och under detta satt jag och funderade. Jag kom fram till att mitt liv går ut på att vänta just nu! Iallafall i 3 veckor framöver, för det är då jag får reda på om jag kommer in på högskolan väst!!!


Fotbolls kväll

Hallå! Igår kväll såg jag och Julia på fotboll! Det var oddevold - utsikten som spelade. Väldigt kul eftersom vi kände oss som riktiga fotbolls fan, käkade korv som man gör och så satt vi bredvid ett par gubbar som var riktigt oddevold fan alltså, oj vad dom skrev... Sedan var det ju ett + för att Anton Hysén spelar i utsikten... Men dom fick stryk av oddevold som vann med 3-2 WIHOO :)

(tog denna bilden från bohusläningen) :)
 

RESERV NR 2

Jag sökte ju till högstskolan väst, ekonomprogrammet och idag fick jag reda på att jag är reserv 2!!! så himla surt är det, om jag bara skulle fått lite bättre betyg i ett ämne så skulle jag säkert ha kommit in!

Meeeen, jag ska inte ge upp hoppet ännu, eftersom det kan vara folk som inte dyker upp på anmälningsdagen, och några hoppar säkert av... men det känns ändå så himla mycket jobbigare, för då kanske om jag kommer in, vet jag inte det fören efter den 20 augusti och då kanske jag kommer komma efter men kurslitteraturen osv... Men min syster Hanna säger att det kommer lösa sig och hon tror att jag har chans att komma in, så HOPPAS !!! :O
 

RSS 2.0