haha så himla fail

iförr går när vi skulle ta bilder gick det inte och ta på min kamera... och nu förstår jag varför, den hade kommit in på en massa kosntiga inställningar så jag filmade istället olika klipp????
 

personalfest på lipz!

igår var det personalfest! super kul! Vi hade kareoketävling och maskeradtävling och Alexandra vann kareoke tävlingen :D:D 

här är några bilder iallafall :))
 
 
 

laan

haha igår var vi hos helena och kolla student resa, alla hade med sig varsin dator så vi såg ut som riktiga nördar, eller hur ?? :) men det värsta var att det är så svårt och boka när vi är så många! så på tisdag skall vi dra till en sån resebyrå ;)

saaakna

Hej, har suttit och kollit igenom gamla skolbilder från norgården ahha fy vad jag saknar det ;( här är några iallafall :)

!

Hej!!! ååh nu är det sista spurten sen är det lov! har ett aas jobbigt matte c prov kvar och jag fattar nada, och har det på fredag??? Usch :((( måste söka på youtube om det finns bra genomgångar :

men annars, något annat som jag är taggat till är min födelsedag :D:D:D hehe har även bokat uppkörning och teoriprov så nu väntas även plugg på det!!! :)
 

hallå helg!

Heej ! hehe nu går jag på helg (elller aaah nästan, hihi för det känns så eftersom jag bara har en lektion på fredagar).  jaja detta firas med ben&jerrys! MUUUMMMMS :D

HJÄLP ?!

Okej, oktober månad är ju här nu och då börjar man ju tänka på halloween!!! Som jag vet nu så ska jag på en fest och det är personalfesten, men vad ska man klä ut sig till?????

några förslag är ju
- avatar
- cheerleader
- tingeling
- gudinna

men det är så svårt att hitta därkter, helst skulle jag vilja vara cheerleader så snälla om ni har någon eller känner någon som har en dräkt? så kan väl jag få låna den?? eller om ni vet någonstans man kan köpa? haha
 
en sån vill jag ha!

1 månad!!!!!!! =D

HIHI gissa idag?? 
- Jo det är 1 månad kvar tills jag fyller 18 hihihi jag längtar såååå jäkla mkt asså! :D då blir det parteyyy på krogen!! :D 

och det jag önskar mig mest av allt är en söt liten kattunge (a) 
Skogskattungar & Blandraser Bengalgener
KOLLA VAD SÖTA!!!!

DET HÄR ÄR STORT!

haha kan ni förstå?? vi "vann" över OS i London på att sälja mest, det är sjuuuuukt grymt gjort av oss på torp ändå! :D

Helena och morfar!!!

Heej! igår var jag ocg mina tjejkompisar å firade helena som fyller 18 år idaaag!!!!! Det var superkul, vi käkade å förfestade lite å så, fast sedan när dom skulle till krogen drog jag hem haha! 

Idag fyller även morfar 88 år!!!!! shiit det är änså jäkligt mycke!! Så grattis till han <3<3
 

x - faktor

Sitter å kollar reprisen på x-fakor ... men asså ska jag vara helt ärlig så vet jag inte vad jag tycker om det...!! De är ju typ som idol, fast tråkigare audition, men roligare att det är flera olika som kan va med (typ grupper å så)

Men sedan såg jag när det var bot camp och då var allt ett skämt, dom skickar hem folk som var 1000 gånger bättre än vissa andra, tex hon som såg ut som kissie, man hörde inte ens vad hon sjöng, också han lillkillen som är i finalen nu(!!!) hans röst låter som en tjejs för han har inte ens kommit i puberteten -.- Dessutom skicka dom hem Simon Issa, och han sjöng ju såååååå bra! så jag har lite svårt för programmet men jag vill ändå se det för nu är favoriten Malcolm... om inte han vinner hela skiten så är det inget å ha! haha Heja Malcolm!!

kanelbullensdag

Inte varje dag man kommer hem och det finns nybakta bullar hemma hhihi :) TACK LINNEA =D

RSS 2.0