MINNE

HAHAHA kom och tänka på när jag var påväg hem från frankrike så hade vi stannat i tyskland och gätt på toa... och så var det en städ tant som gav mig pappaer efter jag hade tvättat händerna så säger jag på världens svenska dialekt:
- DANKE

och hon svarar Bitte (som betyder varsågod) seedan står jag och väntar på hanna och tanten fortsätter städa, men efter en stund kollar hon ner på mina stövlar (jag hade mina hunter) och säger:
- Riden??? 
och jag svarar:
- ÖÖÖH yes?!

haha hon trodde alltså att jag hade varit och ridit eller nått eftersom de såg ut som ridstövlar??? hahaha ganska så kul ändå, och så svarar jag ja? haha haha

seriös ???

alltså shit men jag måste ju verkligen fråga... ÄR KILLEN SERIÖS???
varför skriver man ett sånt inlägg så att alla kan se om han nu är seriös ? omg alltså

uddevallakalaset

hej! har precis varit och jobbat och sitter nu hos johan och Anna... för vi ska snart dra ner till uddevalla kalaset. Ska se om jag kommer in (eftersom det är 18 års gräns) HOPPAS! hejdå

ön bredvid ärten

heej igår var jag och mina syskon + johans flickvän ute med båten! vi tänkte åka till ärten som är det finaste ön i gullmarn (hehe om man tänkter på småöarna) men när vi kom fram så var det redan 3 båtar där och vi fick inte plats så vi åkte till ön bredvid ärten och det var minst lika bra! fint väder och jag badade för första gången i år.... :)

Dagens hetingJames lafferty tar priset, eftersom han fyller 27 år idag så grattis till han! :D

kraftprovet


Bilder från loppet som pappa sprang igår!! 
 
 

hej bilglasögon

sådäär mina kära vänner, jag också skaffat glasögon....

mina vänner har tjatat på mig i evigheter så efter en dag när jag övningskörde med pappa så såg jag en 30 skylt på en ganska så stor väg, och det tyckte jag var lite konstigt, men när jag kom närmare såg jag att det stod 80 på den förstod jag att jag behövde glasögon... kommer nog inte använda dom i vardagen, utan när jag kör bil mest och kanske i skolan när jag ska skriva av tavlan

fallens dagar

drar iväg mot fallens dagar i trollhättan snart... min pappa ska springa något lopp så jag tänkte att jag skulle heja på honom hehe

GO PAPPI!

short cut

var och klippte mig på short cut idag, och jaaa det kan man verkligen säga att det blev, kort alltså!! men jag gillart (y) vad säger ni?? :)

grebbestad carnevalen

imorgon är det grebbestad carnevalen men tyvärr så ska jag jobba till kl 20.00 så kan inte åka dit, vilket är jätte synd! ville verkligen dit :(((( 

it's not always rainbows and butterflies

Åhh ibland alltså, då vill man bara döda folk och så känner jag just nu.... orkar inte prata med någon!!

a working bitch

hello! nu börjar arbetet på allvar! jag ska jobba från igår tills på nästa söndag bortsätt från att jag är ledig 1 dag och det är på fredagen, men annars är det full rulle och OJ vad det är mycket folk på torp, men det är ju bara bra så tiden går fortare när man jobbar + cashen företaget får in ;) 

ZLATAN

Hej!
alltså för ungefär 4 dagar sedan började jag läsa en bok, Zlatanboken och jag som vanligtvis inte läser böcker.... men jag blev fast, för alltså innan, så fattade jag inte hur stor Zlatan faktiskt är! och sedan få höra hans berättelse om sitt liv... 

att han var uppväxt i rosengård där bara fattiga bodde, och nu så bor han i det husen han faktiskt drömde om att bo i när han var liten, hahah heeelt sjukt! så för er som inte har läst boken så tycker jag att ni ska göra det :) eller det kanske hjälper lite om man är fotbolls intresserad också men ändå :)
zlatan och hans barn

läääängtar

ÅÅH den 17 augusti komemr snabba cash II på bio! jag kommer va där och se joel kinnaman! LÄTT ALLTSÅ, han är ju så snygg :) hihi

hästtjejerna nummer 1 hihi

ja den stora övrraskningen var att vi skulle rida!!! :D och det var huuur kul som helst :)! att fixa med hästarna och sedan galopera på ängar, häääärligt :)! här kommer biler :)

för er som undrar var vi red, så ringde vi till helen som bor på gunneröd gård, så fick vi rida ut med hästarna + sköta hand om dom, fika och sånt för 200 kr! vi var där i 3 timmar, men man får vara där längre :) men det var lätt värt det! ni borde testa!!! 

p.s fick även årets första fisk också (jag och viktor drog ner till havet när jag hade kommit hem) och vips på 10 minuter hade vi fångat 3 fiskar :) 

suprise!

hehehe gissa vad jag, karin och ella ska göra idag???? :D:D:D:D kommer blii sååå kul för har inte varit med om det i ca 2 år! karin 4 år och ella 6 år haha GAAAALET!!

här får ni en ledtråd: + att jag läggar ut bilder imorgon!!!!! :D
den svarta grejen om ni ser vad det är? :)))

spanien levererar

Vad var det jag sa????

spaien vann hela em och det har jag sagt från första början... de är ju för grymma:D

konfirmation

Hej, idag skall jag på konfirmation, 97 är det som konfirmerar sig och jag ska vara med som sång stöd (inte för att jag är så mkt till hjälp, men ändå) sedan blir min söndag ganska lugn, eller joo jag ska på jympa i salltkällan för första gången höhö :) 

och ikväll är det EM FINAL!!!!!!!!!! hehe spanien hejar jag på, och det ha rjag gjort från första början så hoppas dom vinner :)!
2 st bilder från min konfirmation :) 

RSS 2.0