HUNDAR

Hej! 
Har inte bloggat på ett tag och det beror på att jag har fullt upp i skolan, med mycket plugg och med råge på det så har jag även fått extrajobb på ekonomiavdelningen på uddevalla kommun (min senaste coop plats) så jag har liksom inte så mycket tid, då jag antingen pluggar, jobbar eller kollar på Canade touren (började igår och det är ett MÅSTE att se om man älskar skidor som jag)

Men iallafall nu sitter jag här och pluggar, men blir lite störd av mina grannar..... Om jag minns rätt så har jag, när jag fortfarande bodde hemma, skrivit om min grannes hundar som ofta befann sig i deras hundgård och man hörde hur de skällde när djur sprang förbi i naturen (de va jakthundar så inte så konstigt). 

När jag flyttade in till stan och i lägenhet trodde jag att jag skulle skippa dessa eviga hundskäll... men ICKE så NICKE... För det är nämligen två grannar i huset som har hundar och jag är sååååå irriterad just nu, då man hör hundarnas skäll hela tiden! och speciellt när jag pluggar, och speciellt när jag har tidspress och har så mycket att göra! Jag kan ju inte konsentrera mig!!!
 
Så ja nu är jag lite purken! men ska försöka plugga trotts allt,  det var allt för idag, hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0