JANUARI - MARS 2015

Tänkte att jag skulle göra en tillbakablick på 2015!!

Januari: Jag började min andra co-op praktik på uddevalla kommun. En dag i januari hjälpte jag till på tekniska kontorets kundtjänst och dela ut isskrapor för att visa upp oss, och visade information om en app, där man kan meddela saker som behöver åtgärdas på vägar/parker.

 

Jag började även en distanskurs på M.I.T University och den kursen handlade om marknadsföring.

 

 

Februari: Denna månad var en riktigt skidmånad. Det var ju inte så mycket snö… men en helg i februari åkte min familj upp till Bäckefors (tror jag det var?!) för att åka lite där.

 

Jag var också i Holmenkollen med Alice och Karin för att kolla på skidskytte. Det var så svinigt kallt den dagen, men ändå roligt att se Martin Fourcade in real life tycker jag :) Dock är det nog mer en tv-sport för det var så mycket som hände överallt, hela tiden. En annan rolig grej som hände den dagen var att direkt när vi kom dit, så var det första vi såg Björn Ferry åka förbi oss i skidspåret! 

Sen var det ju skid-VM i Falun, så jag, Karin, mamma och pappa åkte upp för att se på alla åkare, och bästa av allt var att vi fick platser precis vid målgången (!!!). Det var en riktigt mäktig känsla att vara där på plats och se alla åkare! Sen såg jag Anja Persson gå förbi mig på läktaren :)

 

Mars: Efter VM i Falun så fick jag upp ögonen för en viss herr Northug… tycker han är inspirerade på något sätt, även fast han är så elak mot oss svenskar. Men han är ju Norges Zlatan, fast ingen slår ju Zlatan… NÅGONSIN!

 

I mars var det även solförmörkelse, som jag såg för första gången i mitt liv. Jag testade även på gumball för första gången haha och fick bara en boll på mig, kände mig jäkligt grym!

 

I mars hade jag även mycket att se framemot på våren och sommaren. Mest längtade jag till Parisresan :)

 

Kommentarer
Postat av: Frida

Rolig läsning och fina bilder :)

2015-12-20 @ 13:47:27
URL: http://fridanyburgs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0