AUGUSTI - NOVEMBER 2015

 

Augusti: Var också en jäkligt bra månad.

Jag seglade för första gången (gick ganska bra, bortsätt från när vi var ute och far på tjurpannan i Grebbestad). Fiskade makrill (igen och jag älskar det!!) och så var vi en sväng på Marstrand med Björn Gustafsson ingen ;) ne jag bara skoja, Adam är det ju!
 
 

Sista partykvällen med shorts gjordes i augusti! Och jag fick upp ögonen för Varvet.. har aldrig gillat det stället innan, men efter renoveringen så var det kanon! Vi sa hejdå till Linnea som flyttade upp till Östersund på den partykvällen också.

 

Jag och Linnea uppnådde 100 dagar på snapchat (hehe nu i skrivande stund är vi uppe i 209).

 

Sen var jag och Ella på aktiekurs (trodde vi) i Göteborg. Men i själva verket var det en motivationskurs om ett rikare liv och hade inget att göra med aktier.

 

 

September: Skolan började 1 september och Thomas Stenström kom dit en fredagskväll och höll konsert för oss studenter. Dock var det exakt samma som vi hade varit på trägårn i juli, så det var ju lite tråkigt, fast kul å umgås med studenterna!

 

Emmie fyllde år och vi firade henne. Sen var det ju kanonbra höstväder och det gjorde att vi var ute och geocacha (en app och letade efter gömda ”skatter”). 

 

 

Jag FLYTTADE HEMIFRÅN för första gången!!! Och köpte en cykel.

Jag hade självklart inflyttningsfest och bjöd på cakepops. Det var en mycket rolig kväll i september :)

 

 

Oktober: Det blev en del festande i september/oktober… (nog för att skolan inte hade kommit igång riktigt och vi hade mycket fritid).

 

Dock blev min cykel snodd efter att ha stått utomhus en lördagskväll. :) (saknar den massor!!! Men update på det: Helena trodde hon såg en av tiggarna cykla runt på den :o).

 

En annan grej som hände var att jag anmälde mig på en distanskurs på harvard university. Kursen handlar om rättvisa. 

 

 

November: Jag, Viktor och Karin fyllde år. Vilket också var den första lediga helgen jag hade på jättelänge.

 

Johan Kogsta fyllde också år och då hade Viktor och han födelsedagsparty, vilket vi kombinerade med fotboll… En väldigt lyckad kväll måste jag säga :)

 

 

Jag började min tredje co-op period, den här gången på ekonomiavdelningen. Jag fick också en ny cykel, så jag kunde cykla till praktiken dom dagarna det gick för sig :)

 

Sen var jag även och kollade på bio, hunger games med Julia (som förövrigt) flyttat ganska nära mig, så nu är vi (typ) grannar :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0