APRIL - JULI 2015

April: I april åkte jag till PARIS!!!! Med Hanna, Linnea och Karin. Jag var redan kär i staden innan jag åkte dit (när man han sätt alla bilder) Och jag ändrade inte uppfattning när jag var där heller, det var en fantastik resa. Bra väder, god mat och massa härliga turistiga ställen att besöka osv. 

 

 
Våren började komma och jag köpte jordgubbar doppade i choklad, sååå gott!

 

Och en liten rolig händelse som hände i slutet av april, jag blev påkörd av en cykel i Trollhättan (dock mitt fel, för jag gick åt sidan utan att kolla) och killen som körde på mig började ragga på mig haha… sen fick jag ju fetaste blåmärken men men…

 

 

Maj: I maj drog vi ut ett gäng till Käringön, och det var en B L Å S I G dag i maj… Åt otroligt god mat på Petterssons, (min favoritrestaurang!!) fick också testa deras egna bryggda öl, och den var faktiskt god, jag som vanligtvis inte gillar öl :)

 

Man kan lätt tro att det är Björn Gustafsson som sitter med oss vid bordet på bilden, men icke så nicke… Det är Adam, Andreas pojkvän från Åre (som är otroligt lik Björn, men som också förövrigt är juniormästare (16år) i längdskidor och har bland annat vunnit över Carl Qvicklund och Carl åker åker i världskuppen nu!!! dock inte Adam han slutade.) och jag lurade många av mina vänner på snapchat att det var Björn hehe (dom gick på det btw).

 

 

Sen måste jag bara berätta om en utekväll som hände en dag i maj. Ikea hade personalfest och då träffade jag Karins arbetskompisar, som ville ta kort med mig. Sen dagen efter går det fram till Karin och säger: ”alltså jag såg din dubbelgångare på krogen igår” och Karin: ”öh, menar du min tvillingsyster eller”.

 

Dom hade alltså inte fattat att jag var Karins tvilling och trodde att jag bara var superlik. Haha.

 

Jag sprang Göteborgsvarvet för första gången, och träffade Glen Hysén :D roligt roligt

 

Och sista bilden var det myskväll med tjejerna då vi planerade Marbella-resan. 

 

 
Juni: Reste till Marbella, dock dåligt väder nästan hela veckan! Men vi hade inga sura miner för det!!! 
 
 

Midsommarhelgen firades på bästa sätt, först i klockareviken och sen hos Helena på kvällen.

 

Dagen efter var det sea lodge, fast med otroligt mycket folk, så vi drog till en mysig sjöbod istället :)

 

 

Sen kom höjdpunkten 1D konserten, Jag, Karin, Helena och Ella plus 13 åriga tjejer… haha men det var jätteroligt och jag fick ju ögonkontakt med Niall när jag satt på Karins axlar, hehe efter det blev jag en fangirl.

 

I mittenbilden ser ni ock en till bild på mig i Marbella.. tyckte den var så fin men den fick inte plats på kollaget ovanför, så fick bli där :)

 

 
Juli: Juli var nog den bästa månaden det här året! Även fast jag jobbade heltid på Uddevalla kommun, så hittade jag på så många roliga saker på eftermiddag/kvällarna.
 

Bland annat så gjorde jag flädersaft (har aldrig gjort det innan och älskar fläder så jag tvinga mamma hjälpa mig). Vi var på breddas backyard. Thomas Stenström på trägårn, åkte till Grebbestad, testade att åka wakeboard (gick inte bra). Var på fallens dagar och lyssna på måns, sen fiska makrill osv osv! Ulla, som var min kollega på kommunen gjorde det så rolig på jobbet också! 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0